TORSDAG I ANTWERPEN

img_8135Adlinks: Coat: ASOS (HERE) T-shirt: Stig P (HERE) Trousers: Stine Goya from My Lèontine (HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: Balenciaga (HERE)

Som I nok har luret henne på Insta og snap, så har jeg endnu engang forladt landet og befinder mig i skrivende stund, i Antwerpen. Jeg er hernede med min trofaste rejsebuddy, Katrine og vi er inviteret af Visit Flandern (Flandern er den nordlige del af Belgien). Jeg var faktisk på en lignende tur for et par år siden og husker de Belgiske byer, som ret fantastiske og ret undervurderede. Derfor tøvede jeg heller ikke med at takke ja til at komme afsted igen.

Billederne her er fra i går, hvor vi lige nåede at fange et par solstråler i de sene eftermiddagstimer. Bedst som vi lige var landet på vores hotel, åbnede himlen op det stod ned i stænger der mest af eftermiddagen. SÅ typisk, ik? Lad os håbe, at vi har bedre held i dag så vi kan få udforsket Antwerpen ordentligt, inden turen går videre til Bruxelles i morgen. Traditionen tro, var jeg ude og løbe og kigge lidt på byen er til morgen og jeg spottede de første 10 butikker, jeg gerne vil besøge.

Til sidst må jeg hellere lige huske at nævne, at min fine og lange blå jakke også var en del af min store ASOS-bestilling. Er den ikke bare fin? Det eneste minus er, at den er så lang, at den er en smule besværlig at cykle i. Hernede går vi heldigvis bare rundt, så der er ingen problemer 😉

Kan I have den bedste fredag <3

Huske at I kan følge med i det hele henne på snappen – Miekirstine.

img_8148

img_8219

img_8153

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments