SMÅ HVERDAGSGLÆDER

Hej venner og glædelig onsdag! Er jeg mon den eneste, som liiiige har skulle anstrenge mig lidt ekstra, for at holde humøret høj i dag? Ikke at der er sket noget dårligt, eller noget i den dur, men når vejret er SÅ gråt og man flere gange bliver genneblødt i regnen, på de daglige cykelture, så kan det altså være en smule op ad bakke.

På de dage er det altså ret vigtigt at fokusere på alle de gode ting i hverdagen og dem er der heldigvis masser af. Små fine ting og sager, som forsøder hverdagen en smule og som minder en om, at det hele egentlig er meget rart alligevel. Og guess what? Det er selvfølgelig temaet for det her indlæg <3
OLYMPUS DIGITAL CAMERADagens højdepunkt er klart mine nye løbesko. Det kan vist ikke længere tælles på to hænder, hvor mange gange jeg har fortalt om, hvor fantastiske Adidas’ Ultra Boots er. Så snart man får dem på, føles det som om at have fjedre på fødderne og man bliver nærmest skubbet afsted.

Jeg har efterhånden slidt en del par op og det har jeg tænkt mig at blive ved med 😉 De her er dog den pæneste version, jeg har haft. Helt simple og klassiske. Jeg tror også jeg ender med at bruge dem som hverdagssko 😉 Det kan bl.a købes lige her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASådan ser udsigten fra min stue ud og jeg ELSKER den. Selvom jeg bor i den hårde endre af Nørrebro, så glemmer man det hurtigt pga. den fine trækrone, som lader mig følge med i alle årstider.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHar jeg fortalt, at jeg er mere eller mindre besat af Läkerol? Jeg spiser et par stykker efter hvert måltid og hvis jeg ikke har dem på mig, så kan jeg virkelig mærke, at jeg mangler noget. Jeg glemmer altid at købe dem med når jeg rejser, men nu har jeg stocket godt op, så jeg er klar til de næste par dage i Belgien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI dag var jeg forbi min yndlings beauty-pusher, Malene fra The Powder Room. Hun havde fået lavet de FINESTE visitkort, som jeg nærmest har lyst til at tage billeder af hele tiden. Det er utroligt hvad lyserød og guld kan gøre 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERANår man nu er blogger, så sker det jo, at man får tilsendt forskellige ting i ny og næ. Hos mig er det bestemt ikke alt, der finder vej til bloggen, men jeg bliver simpelthen nødt til lige at tippe om de Ginger Chews, som jeg lå i min postkasse den anden dag.

Først tænkte jeg, at det lød en anelse mærkeligt – “ginger chews”? – men da jeg smagte dem, gav det hele mening. Det er små karameller, som selvfølgelig smager af Ingefær og så findes de både i en version med peanuts og en med Mango? Eftersom jeg er mere eller mindre besat af peanuts, så er den naturligvis min favorit. PRØV DEM!

OLYMPUS DIGITAL CAMERADen fine Balsabox fra Nomess har været på min ønskeliste i mange måneder og da den endelig kom back in stock henne hos Moodings slog jeg til. Så snart jeg kommer hjem fra Belgien skal den fyldes med alle mine produkter og jeg er sikker på, at den kommer til at pynte rigtig fint i mit soveværelse <3

Indlægget indeholder reklame og affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments