POSTKORT FRA L.A

IMG_3029 (1)la

Top fra Zara og nederdel fra Stig P

Go’morgen hjemme i Danmark og go’aften her fra Californien. Vores sidste dag er ved at lakke mod enden og når vi vågner i morgen tidlig, skal vi pakke kufferterne og sætte kursen mod Danmark. Der er heldigvis en del ting, som jeg glæder mig til at komme hjem til, men det er nu også en smule trist at skulle forlade det her paradis af en by. Som I nok kan fornemme, er L.A virkelig vokset på mig og selvom mange ting er enormt besværlige og at trafikken kan sluge alt energi (og tid) så bliver det hele bare opvejet af viben.

Billederne her er fra de sidste par dage, som både har stået på chill, sightseeing, strand, fest, tømmermænd og hedebølge. I dag nåede temperaturen op på 37 grader og derfor var vi nødsaget til at tilbringe det meste af eftermiddagen ved poolen på hotellet. Det var nu heller ikke helt skidt 🙂 Jeg har simpelthen SÅ mange billeder, som jeg kommer til at dele med jer i den kommende tid. I kan godt glæde jer.

Kan I have en dejlig dag og nyde det smukke efterårsvejr, som jeg kan fornemme at I har <3

IMG_7161
IMG_7162
IMG_7198

T-shirt fra Lovechild og vintage shorts fra Levis

IMG_7136
IMG_7155
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments