L.A DAZE OG EN LILLE UNDSKYLDNING

IMG_7121Adlinks: Polo: Pieces Skirt: Mads Nørgaard (SIMILAR HERE) Bag: A.P.C (HERE) Shoes: Zara Scrunchie: ASOS (HERE)

L.A vokser på mig, for hvert sekund der går. Selvom alt er en smule besværligt, dyrt og trafikken er crazy, så er jeg igen blevet vanvittig forelsket. Lige pt. har jeg det næsten sådan, at jeg har lyst til at pakke mine vigtigste ting i en kuffert og flytter herover med det samme. Det er som om, at mulighederne er uendelige og det er okay at drømme stort. Alt er også bare pænt, pastelfarvet og virkelig fotogent 😉

Her hos os, er søndagen først lige gået igang og vi har planer om at bruge den i Venice. Det skulle blive op til 37 grader (!!!) så jeg tænker, at det er godt at være i nærheden at kysten. Vi bor i Downtown er der kan sådan en hedebølge hurtigt blive lidt voldsom.

Billederne er fra i går, hvor vi tilbragte eftermiddagen i Silverlake, som er et af mine favoritområder. Jeg skal nok skrive meget mere om det, når jeg laver en guide til byen. Om aftenen tog vi i Echo park, hvor vi havde picnic med nogle af de venner jeg fik, da jeg rejste rundt herovre sidste sommer. Dagen lidt senere end planlagt på en bar et sted i China town 😉

Til sidst må jeg også lige give jer en lille undskyldning. Tidligere på dagen, postede jeg et indlæg om, at Boozt gav 20% på alt i dag. Det er også sandt, men jeg var ikke lige blevet informeret om en mindre detalje; den gælder nemlig kun hvis man køber for over 1000 kr. Jeg håber ikke at nogle af jer er blevet alt for skuffede <3

IMG_7101

IMG_7131

IMG_7097

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments