THE BEVERLY HILLS HOTEL

IMG_6962Kender I det der med, at man træder ind et sted, hvor omgivelserne næsten er så smukke, betagende og fascinerende, at man nærmest ikke kan være I sig selv? Det var lidt sådan, at vi havde det, da vi besøgte det famøse Beverly Hills Hotel i går. Vores forventninger var høje, men virkeligheden oversteg dem alle.

Jeg tror faktisk aldrig, at jeg har besøgt et sted, der var så gennemført ned til mindste detalje. Der er smukke pastelfarver, så langt øjet rækker og det er selvfølgelig den lyserøde, der er mest dominerende. Der er frodigt, grønt og palmetræerne er over det hele. Stemningen er der også noget helt særligt over. Man møder naturligvis de klassiske hollywood hauswife-typer men også seje film-typer, som holder frokostmøde i restauranten.

Vi spiste frokost i baren ved poolen og hvis I følger med på snappen (Miekristine) kan I se hvordan det ser ud. Det er muligvis den bedste udsigt, jeg nogensinde har haft under et måltid 😉

IMG_6920

IMG_6914

IMG_6952

Jeg var iført den fineste kjole fra Muthes kommende julekollektion og hvis I kigger på billederne, der er lidt tættere på, vil I kunne se, at den er fyldt med fine små stjerner i guld. Hvis den ikke er som skabt til en dag i L.A, så ved jeg ikke hvad den er 😉

Kan I have en fortsat god lørdag aften. Her er dagen heldigvis først lige begyndt <3 Huske at I både kan følge med i rejsen henne på Insta og på snappen (Miekirstine).

IMG_6918

IMG_6917

 

IMG_6916

IMG_6960

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments