SANTA MONICA

IMG_6774 (1)Suit from Moliin Shoes from ASOS

Endnu en lille hilsen her fra L.A hvor humøret endelig er tilbage i topform. Jeg er stadig helt høj på lykke, over gensynet med min kuffert. Det var simpelthen så skønt at stå op i går og kunne tage et ordentlig bad, bruge mine egne produkter, rede mit hår med en hårbørste og vælge mellem mere end et sæt tøj.

Det meste af dagen tilbragte vi ved Santa Monica, som er et af mine favorit-stedet i L.A. Jeg ELSKER den der californiske laid back-stemning man finder dernede, den friske hav-luft og det faktum, at det er et af de eneste områder i byen, hvor man faktisk ikke føler sig handikappet uden en bil. En tur derned inkluderer selvfølgelig også et billede foran de seje baywatch-huse. Præcis som jeg også gjorde sidste år.

I dag står den opå udforskning af endnu et område. Selvom jeg har besøgt L.A flere gange, bliver jeg stadig overrasket over hvor helt enorm stor den er. Vi kommer helt sikkert ikke til at se alt det vi gerne vil – selvom vi ender med at have 8 hele dage. Min kærlighed til byen er bestemt ikke blevet mindre – det er virkelig et helt fantastisk sted, hvor mulighederne på mange måder virker uendelige.

Husk at I kan følge med i rejsen henne på Insta og på snappen (Miekirstine)

IMG_6731 (1)

IMG_6841

IMG_6750 (1)

IMG_6803

IMG_6726

IMG_6805

 

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments