HEY HOLLYWOOD – OG GODE NYHEDER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAffiliatelinks: Dress: Zara Shoes: Gardenia (HERE) Bag: By Malene Birger

Jeg siger jer, jeg kunne græde at lykke i skrivende stund. Vores bagage er ENDELIG ankommet til hotellet. I løbet af de sidste tre dage, har jeg nok brugt 40% af mine vågne timer på at sidde i den ene  telefonkø efter den anden og jeg ved ikke hvor mange gange, at jeg har hørt sætningen “so sorry mam we are still trying locate your luggage”. Det har været det vildeste projekt. Jeg forstår stadig ikke helt hvad der gik galt og jeg har ikke tal på, hvor mange gange, jeg har været mentalt indstillet på, at jeg aldrig ville se mine ting igen. Det føles lidt som et mirakel og nu kan rejsen for alvor gå igang.

Desværre har alt det her betydet, at vi har været nødsaget til at ændre i vores planer og derfor har vi aflyst turen til San Diego. Så er der heldigvis endnu en god grund til at komme tilbage hertil igen 🙂 Billederne her er fra tidligere i dag, hvor vi lige tog en pause fra kuffert-projektet og smuttede en tur til Hollywood. L.A er mindst lige så fantastisk som jeg husker den og jeg glæder mig uendelig meget til at udforske den yderligere, i løbet af de næste par dage. Husk at I kan følge med i det hele henne på snappen (Miekirstine) og selvfølgelig HER. Jeg garanterer for mad-spam. ALT smager bare bedre her <3

Kan I have en skøn tordags derude <3 Her er onsdagens først ved at gå på hæld nu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments