DOWNTOWN L.A

DOWNTOWN L.A 1

Go’morgen i Danmark og go’nat her fra L.A. Det har godt nok været lidt af en skør dag, som har bestået af en kombination af frustration, sightseeing, shopping af manglende ting, fantastisk mad, gensyn med amerikanske venner, lidt mere frustration og et uendelig savn til min kuffert og de ting, der ligger deri.

Billederne her er skudt tidligere på aftenen, hvor vi gik hele vejen fra den ene ende af downtown til den anden, for at mødes til middag med nogle af de venner, jeg fik da jeg rejste rundt herovre sidste år. Det var den hyggeligste aften og amerikanere er jo bare så venligt og gæstfrie, at man næsten ikke kan forstå det.

Det tøj jeg har på er helt nyt, for den slags, har vi naturligvis været ude og købe. Heldigvis ligger vores hotel lige ved siden af en Zara så det er allerde blevet udnyttet flere gange – og så siger det næsten sig selv, at jeg er klædt i Zara fra top til tå.

Her midt i mit indlæg, ser det ud til, at der måske er kommet en lille nyhed i kuffertsituationen. Jeg tør ikke siger mere, for så jinxer jeg det bare og så sker der ingenting 😉 Men kryds lige fingre, ik.

Nu vil jeg hoppe i seng og få rystet det sidste jetlag af mig. Husk at I kan følge med i rejsen henne på Insta og snappen (Miekirstine)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments