NÅR REJSEN IKKE FÅR DEN BEDSTE START

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGo’aften derhjemme <3 Her får I lige den første hilsen fra L.A og som I måske har kunne fornemme henne på de sociale, så har rejsen ikke ligefrem fået en god start. Da vi landede i går aftes, startede vi med at skulle vente i 3 (T R E) timer i immigration. Aldrig har jeg stået i en kø, der står SÅ stille og det er ikke lige det man har aller mest lyst til, efter 18 timers rejse.

Da vi langt om længe kommer ud på den anden side, er det for at finde ud af, at vores bagage er væk. Bare sådan helt væk og her, et lille døgn senere, er der stadig ingen der ved hvor den er. Vi prøver virkelig at holde humøret højt og håbe på, at den snart dukker op. Af samme grund har vi været nødsaget til at bruge det meste af formiddagen på at købe nye ting, for vi har absolut intet på os og de fleste af jer ved nok hvordan man har det med det tøj, man har rejst i. Pt. kan vi ikke andet end at krydse fingre for at det løser sig og at det snart dukker op. Er der nogen af jer, der har været udsat for noget lignende?

Jeg tjekker ind igen i morgen og så kan I jo se noget af alt det smarte nye tøj, jeg “desværre” har været nødt til at købe. Husk at følg med henne på Insta og på snappen (Miekirstine)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments