DET SMUKKESTE OG BUDGETVENLIGE BLOMSTERSÆT OG EN FORDEL VED IKKE AT HAVE EN KÆRESTE

IMG_6240Suit: Pieces (HERE) Shoes: ASOS (HERE) Bag: A.P.C

Sig hej til mit nye og ret smukke blomsersæt fra Pieces. Faktisk er det så nyt, at jeg endnu ikke har kunne finde bukserne online, men mon ikke de er lige på trapperne? Som overskriften også antyder, så kan det erhverves til en ret fornuftig pris og et fint sæt, er altså altid en sikker vinder. Især når det består af dele, som også kan bruges hver for sig. Hvis man er ligeså vild med printet som jeg selv, så kan jeg da lige tippe om, at det også findes i en flot kjole. Billederne er som sagt fra i lørdags, hvor jeg var ude og spise en helt fantastisk middag med min mor.

Status p.t er, at ugen er skudt i gang med fuld fart over feltet. Jeg har et hav af ting, der skal klares og gøres, inden jeg sætter kursen mod Sunny California på mandag. Selvom jeg snart burde have lært det, så kommer til altid bag på mig, hvor meget der skal klares, når man sådan lige tager en uge ud af kalenderen.

Jeg kan lige så godt vænne mig til det, for hvis alle planer holder stik, så kommer jeg næsten til at bo i min kuffert resten af efteråret. Men misforstå mig ikke. Jeg ELSKER at rejse og er så dybt taknemmelig over, at jeg har mulighed for at stikke af så ofte. Jeg tænker ofte, at det nok er meget godt, at jeg ikke har en kæreste, for i bund og grund vil jeg nok være ret irriterende at være sammen med, eftersom jeg altid er på farten. Måske er der en dybere mening med, at jeg ikke har mødt ham endnu 😉

IMG_6248

IMG_6244

IMG_6252

IMG_6241

IMG_6251

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments