POSTKORT FRA PARIS

OLYMPUS DIGITAL CAMERADress: Custommade (IN STORES SOON) Shoes: ASOS (HERE) Bag: A.P.C

Et lille postkort her fra byernes by, hvor alt er lige så smukt som det plejer at være. Vi ankom natten til fredag, mange timer forsinkede og med en virkelig dårlig fly-oplevelse i bagagen. Jeg flyver A L D R I G Easyjet igen. SÅ det sagt. Da vi ankom blev vi mødt med nyheden om de forfærdelige hændelser i Nice og pludselig føltes vores problemer så ligegyldige. #BENICE ?

Hele fredagen brugte vi på at gå rundt i Marais. Fra den ene cafè til den anden og ind og ud af de små hyggelige butikker. Jeg er faktisk ikke den store fan af storbyrejser og bliver næsten altid stresset og udmattet af dem, men det er bare som om, at der er noget med Paris. Især hvis man bare holder sig fra de helt store gader og værste turistfælder.

Vi har lejet den skønneste studio lejlighed på Airbnb, som ligger midt i det hele og vi kan gå til de skønneste steder. Vi har alle været her flere gange, så tempoet er helt langsom og vi skal ikke nå at se en hulens masse ting. Det eneste jeg har på min agenda er, at jeg selvfølgelig lige skal et smut forbi en A.P.C 😉 Husk at I kan følge med I det hele henne på snappen (Miekirstine)

Kan I have en skøn lørdag ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg var iført den skønneste kjole fra Custommades Pre fall kollektion. Den skulle gerne lande i butikkerne og online meget snart. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFantastisk morgenmad på Ob-La-Di Cafè

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments