OM BLOMSTERPRINT & FERIEHJERNE

IMG_9097

IMG_9142Top & Skirt: MbyM Sandals: & Other Stories (HERE)

Endnu en lille hilsen her fra ferielandet, hvor tiden stadig går dejligt langsomt og hvor dagene på alle tænkelige måder ligner hinanden. Alt er præcis som det skal være. I morgen er vores sidste dag hernede og lige pt. gider jeg faktisk slet ikke hjem. Jeg kan også fornemme, at det danske sommervejr ikke helt gider at samarbejde? Heldigvis skal jeg kun være hjemme i et par dage, før turen går mod Paris. Men mere om det senere 🙂

Billederne her er fra i går, hvor jeg var hoppet i mit fine blomstrede sæt fra MbyM. Alt hvad der er lyserødt og har blomsterprint, er en sikker vinder hos mig, disse dage. Det giver nok også meget god mening, når man kigger på, hvilke sko, jeg havde sat det sammen med.

Jeg vil lukke ned for i dag og huske jer på, at I altid kan følge med henne på snappen (Miekirstine). Lige for tiden er det naturligvis #charterlivet der dominerer derinde, for når man havde på et kæmpe resort, der tilmed også tilbyder all inclusive, så får man man fine små oplevelser 😉

HVIS I synes at der er lige lovligt stille herinde, så kan jeg anbefale at slå et smut forbi Rose’s fine blog, hvor jeg netop har fortalt lidt om mine sommerplaner og hvad der ellers hører sig til.

Kan I have en skøn aften ?

IMG_9147IMG_9086IMG_9144IMG_9128

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments