POSTKORT FRA KROATIEN

IMG_8965Dress: & Other Stories (ON SALE HERE) Sandals: Gardenia Bag: A.P.C

Hej alle zusammen og rigtig glædelig tirsdag ? Der er godt nok blevet stille herinde, hva? Mere stille, end der har været i lang lang tid. Jeg har simpelthen formået at komme helt helt ned i gear og de sidste fire dage, har stået på så meget afslapning, at jeg på ingen måde, kan kende eller huske dagene fra hinanden. Er det ikke sådan, at ferie skal være?

I går havde vi dog en lille afstikker og brugte noget af dagen, på at tage til en lidt større by. Det er lige før, at det føltes som et så stort projekt, at det kræver afslapning hele dagen i dag. Det er jo vigtigt at restituere 😉

Jeg nævnte det også kort i mit tidligere indlæg, men jeg kan simpelthen ikke understrege nok, hvor smukt et land Kroatien er. Den lille bitte by vi bor i, er placeret i en lagune, omgivet af store bjerge, grønne planter og fuldstændig krystalklart vand. Det er helt skørt at tænke på, at man kan finde den slags efter bare 2 timers flyvning fra Danmark.

Nu ville jeg bare lade resten af billederne tale for sig selv. Som I jo næsten kan regne ud, så et det glimt og outfits fra de seneste par dage ?

Kan I have en skøn dag og husk at der er lidt mere gang i den henne på min snapchat (Miekirstine)

IMG_8988Is til frokost ?

IMG_9046Her i top fra ASOS og nederdel fra Monki

IMG_8990IMG_8983IMG_9051

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments