MEDITERRANEAN PARADISE

IMG_8901Adlinks: Dress: ASOS (HERE) Sandals: Gardenia

Hej alle zusammen og velkommen hjem til de af jer, der netop er tilbagevendt fra Roskilde ? Jeg vil bare lige tjekke ind og sige hej her fra Kroatien, hvor alt er godt. Virkelig godt. Min veninde Julie er verdensmester i afslapning og har på alle måder formået at få mig helt ned i gear. Jeg tror faktisk, at jeg trængte mere til det, end hvad jeg lige var klar over.

Vi bor i den smukkeste lille landsby, Igrane, som er omgivet af bjerge og fantastisk natur. Badevandet er krystalklart og temperaturen er omkring de 30 grader. Vi skiller os en smule ud på hotellet, fordi vi for det første er det eneste VENINDE-par og for det andet, fordi vi er de eneste under 40 år. Med andre ord, så er der altså alle odds for at komme helt helt HELT ned i tempo. I aften satser vi på at tage ind til en lidt større by, for at se om der mon findes folk i Kroatien på vores egen alder, og så selvfølgelig for at se kampen mellem Island og Frankrig.

Billederne her er fra i går, hvor jeg var hoppet i min nye kjole fra ASOS. Det var simpelthen sådan et godt køb og jeg er sikker på, at vi nok skal få nogle gode minder sammen, resten af sommeren. Jeg har jo både en lille ting for alt hvad der er pastelfaret og one-shoulder-ting og når de ting mødes, kan det kun blive en succes. Jeg håber sådan, at ASOS vælger at lave den i flere farver også.

Nu vil jeg hoppe ned på min liggestol i strandkanten og svømme et par baner og lytte til en god bog. Rigtig god søndag til jer ?

P.S husk lige at I kan følge med henne på snappen (Miekirstine) jeg opdaterer med alt det bedste fra charterlivet.

IMG_8877IMG_8873IMG_8806IMG_8914IMG_8812IMG_8818IMG_8839

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments