OM MIN NÆSTEN REJSE OG EN RABATKODE

P1220203Udgivet i samarbejde Cuponation

I dag er der faktisk lige præcis 4 dage til, at jeg rejser afsted på min næste rejse. Det man vel også kan kalde det for min sommerferie. Jeg ville lyve hvis jeg påstod, at jeg trængte til at komme væk og se noget andet, for i løbet af de seneste par måneder, har jeg næsten været afsted flere gange, end der kan tælles på to hænder. Som jeg vist også har nævnt et par gange tidligere, så lever jeg efter filosofien om, at man skal forsøge at få det aller bedste ud af den livssituation, man nu engang står i. For mit eget vedkommende er jeg et sted i mit liv, hvor jeg nok er så fri, som jeg kan blive og nogensinde bliver. Jeg har ingen kæreste, ingen børn, ingen dyr og ingen gæld i en dyr lejlighed og vigtigst af alt, kan jeg stort set selv bestemme over mine arbejdstider og jeg kan arbejde over det hele af verden. Alt det har selvfølgelig også åbnet op for en masse rejsemuligheder og jeg har mere eller mindre grebet her af dem.

Tilbage i de tidlige forårsmåneder, blev jeg enig med min veninde, Julie, om at vi skulle rejse sammen denne sommer. Og let’s face it; når man arbejder selvstændigt eller hverken har kæreste eller børn, så kan Juli måned altså godt blive en anelse lang og en smule kedelig. Det er lidt det samme som med jul og andre højtider. Sidste år smuttede jeg, som bekendt, til Californien i den periode, men i år havde jeg hverken tiden til eller behovet for sådan et stort eventyr. Julie og jeg blev enige om at tage den helt klassiske tur til et sted i det sydlige Europa.

Da jeg begyndte at undersøge mulighederne var jeg lige ved at give op og droppe det hele, for HOLD FAST hvor er det dyrt at rejse i Juli-måned. En lille tur til Mallorca eller Kreta koster næsten det samme, som jeg betalte for at rejse til Thailand tilbage i Janaur. Tyrkiet og Lesbos kan besøge for rimelige penge, men det var ikke noget der tiltalte os. Derudover kunne jeg ikke lade være med at tænke på, hvor dumt det næsten var af mig at rejse på det aller dyreste tidspunkt, når jeg nu er i den heldige situation, at jeg kan smutte på alle tider af året.

Pludselig dukkede der et tilbud op, som vi slet ikke kunne sige nej til og som bestemt var til at betale. Vi skal til en lille by i Kroation, der hedder Igrane og den ser simpelthen så fin og fredsfyld ud. Jeg er sikker på, at vi kommer hjem og er totalt udhvilede og zen-agtige. Især fordi vi har booket et hotel, hvor der er en aldergrænse på 18 år. Billederne derfra tyder lidt på, at vi i høj grad kommer til at trække aldersgennemsnittet ned 😉 Jeg har været i Kroation èn gang, men det var helt tilbage i starten af 00’erne så jeg er sikker på at jeg får lov til at opleve landet helt fra ny.

Det vigtige: 

Vi har bestilt en helt klassisk pakkerejse med fly, hotel og endda pick up i lufthavnen. Charter når det er bedst. Det sker yderst sjældent at jeg rejser sådan og i langt de fleste tilfælde, bestiller jeg flybilletter og derefter hotel og det fører mig hen til pointen med hele det her indlæg. I samarbejde med Cuponation (I ved, dem der deler den ene rabatkode efter den anden) vil jeg nemlig lige tippe om, at Hotels.com lige nu har en rabatkode på 10%. Jeg kunne forestille mig, at der helt sikkert må være nogle af jer, som endnu ikke har fået bestilt årets sommerferie eller som også stresser lidt over de tårnhøje priser, som jeg gjorde. Og så vil sådan en lille rabatkode jo kunne hjælpe lidt på vej. I finder den naturligvis henne hos Cuponation.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments