HVERDAGSGLIMT #4

Så er der igen blevet tid til et lille glimt ind i hverdagen og det overordnede tema må siges at være sommer og farverige drinks. Som jeg også nævnte for et par dage siden, så er det simpelthen utroligt hvad sol og sommer kan gøre for livskvaliteten. Sjældent har jeg gået så meget ud, som jeg gør lige for tiden og hver eneste dag, har mere eller mindre haft en form for festligt indslag. Sommer er også bliver mine yndlingsårstid ♥
IMG_4319Vinsmagsning på Mother’s vinbar i indre by. Jeg fortæller meget mere om det fantastiske koncept HER.

IMG_4500Endnu en drink til drink lab 2016 i kødbyen i sidste uge. Her i forening med min elskede A.P.C-taske, som jeg elsker højere og højere dag for dag.

IMG_4503Sidste uge startede med det mest OPTURS morgenmøde, sammen med en håndfuld dygtige kollegaer. Jeg kan slet slet ikke vente med at afsløre hvad vi har i støbeskeen og jeg er sikker på at den kommende sæson blive helt igennem awesome. Mødet blev forresten ikke mindre optur af de her vafler fra The Union Kitchen.

IMG_4428Fredagens hedebølge kaldte på IS og lige pt. forsøger jeg at undgå mælkeprodukter og det sætter jo sine begrænsninger på den front. Jeg har længe gerne vil besøge den veganske isbar, Nicecream på Elmegade og i fredags bød muligheden sig endelig. Smagen skuffede bestemt ikke. Betjeningen var dog en kende langsom og københavner-sur, men det overlever man nok, når solen skinner 😉

FullSizeRenderI torsdags var jeg til baglancering på Michelle Kristensen’s helt nye løbebog. En bog, der både kombinerer løb og opskrifter. Hvad mere kan jeg ønske mig? 😉

IMG_4411Åbningsmiddag på den helt nye restaurant El Nacional i indre by. Muligvis den bedste forret, jeg nogensinde har fået.

IMG_4499Fredag bar på Blume iført den mest sommerlige sommerkjole.

IMG_4462Helt igennem fantastiske drinks.

IMG_4501Endnu et glimt fra en sommeraften i sidste uge, hvor Pieces inviterede på hygge, grill og kolde drinks. Jeg burde snart overveje en alvorlig detox 😉

Husk at I altid kan få flere hverdagglimt henne på Snappen (Miekirstine) og selvfølgelig Instagram.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments