DEN SMUKKESTE DETALJE

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASponsoreret af Daniel Wellington

Sig hej til mit nye og helt perfekte ur fra Daniel Wellington. Faktisk har jeg aldrig været den helt store ur-pige, men for et par år siden fik jeg mit første Daniel Wellington-ur, som var det helt klassiske med den store skive. Det blev jeg virkelig glad for og har faktisk brugt det jævnligt siden.

I sidste uge fik jeg tilsendt to nye ure derfra og begge har en lidt mindre skive. Af en eller grund, følte jeg pludselig lidt mere for det feminine touch. Èt af dem, er det I ser her på billederne og I kan tro, at jeg er blevet glad for det. Remmen har den der helt perfekte brune farve og læderet er af den slags, der bare bliver smukkere og smukkere med tiden. Derudover passer det også helt perfekt, til den lyserøde besættelse, jeg tydeligvis har gang i for tiden 😉 Faktisk kan remmen også skiftes ud, hvis man lige pludselig føler for en anden farve eller hvis man ikke er til det lidt slidte look. Smart.

De fleste kender nok Daniel Wellington fra deres egen webshop, men man kan faktisk også købe urene i mange forskellig offline-butikker rundt omkring i Danmark. Det kunne f. eks være oplagt, hvis man har det bedst med liiiiige at se en varer, inden man kaster en pæn portion penge efter den. I kan se udvalget af butikker og finde den nærmeste lige her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments