DEN PERFEKTE SOMMERDRINK

DEN PERFEKTE SOMMERDRINK 1Indlægget er sponsoreret af Lillet

Da jeg fik tilbuddet om at teste Pernod Ricard’s relancerede aperitif, Lillet, tøvede jeg ikke et sekund med at takke ja. Som I nok ved, så er jeg typen, der elsker at få en lille frisk drink i ny og næ og ligesom med mad, så er jeg også altid klar på smage nye ting og finde ny inspiration. Jeg havde aldrig smagt Lillet, men jeg kan godt afsløre, at det ikke er sidste gang denne sommer, at den bliver serveret.

I lørdags var det min tur til at holde madklub for mine veninder og kunne man finde en bedre anledning? Jeg tror det ikke. Jeg lavede et par drinks lige inden de kom og den dag var vejret jo ret fantastisk, så vi nød den ude på altanen, mens maden passede sig selv i køkkenet. Jeg elsker virkelig den altan.

Den drink jeg lavede, går under navnet Lillet Vive og er den helt perfekte sommerdrink, lidt på stadie med Gin & Tonic, men bare et udemærket alternativ. Den er frisk, sød og virkelig velsmagende. Opskriften skal I naturligvis ikke snydes for ♥

♥ 5 cl Lillet Blanc

♥ 10 cl Tonic vand

♥ Isterninger

♥ En skrive Agurk

♥ Friske jordbær og Mynte til pynt

Vigtigst af alt; Den skal nydes iskold og gerne i selskab med solen og gode venner.

Husk at I altid kan smutte forbi Lillet’s hjemmeside for endnu mere inspiration ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMin kjole er fra Noa Noa og findes HER (Affiliatelink)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DEN PERFEKTE SOMMERDRINK 2

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments