Viva España

OLYMPUS DIGITAL CAMERASuit from Pieces: Top HERE & Trousers HERE

Hej alle zasammen og rigtig glædelig tirsdag. Jeg er landet i lidt af et paradis, her i det spanske. Hele min familie er samlet i en lejlighed lidt udenfor Marbella og alt er simpelthen så fint og roligt hernede. Jeg kunne ikke komme i tanke om noget mere tiltrængt, efter et par hektiske uger. Jeg landede i går eftermiddags og derefter stod den bare på kolde øl, kølig hvidvin, en svømmetur i poolen og hjemmelavede burgere fra grillen.

Jeg var iført et helt nyt sæt fra Pieces, som lige et landet i deres webshop. Jeg er virkelig vild med printet og materialet er så fint og luftigt. Et helt perfekt sommersæt, som jeg nok skal få brugt flittigt i løbet af de næste på måneder.

I dag går turen til Gibraltar og senere mere hygge og god mad herhjemme. Må I få en skøn dag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments