HVERDAGSGLIMT #3

Hold nu fast hvor har det været en vild og begivenhedsrig uge. Jeg har rejst, været sammen med de skønneste mennesker, taget store og svære beslutninger, drukket lidt for meget vin, frosset, haft det alt for varmt og spist bedre, end jeg længe har gjort. Der har været så meget fart over feltet, at jeg nærmest ikke har fået set et eneste afsnit House Of Cards. I dag rejser jeg igen og turen går til Marbella i Spanien. Hele min familie er dernede og jeg glæder mig simpelthen så meget til en lidt mere rolig uge og så også til at se dem alle. Især mine små nevøer, som jeg snart ikke har set i tre uger – det er altså hårdt for en moster 😉 Traditionen tro, har jeg tømt min telefon for billeder fra den seneste uge..
IMG_3694Sidste uge startede i England, hvor jeg deltog i Innocent Unplugged-festivallen. Det var sjovt, koldt og en oplevelse jeg sjældent glemmer. Turens højdepunkt (udover de søde mennesker jeg mødte) var klar festivallens spa-område. Da billedet her blev taget, havde jeg frosset i noget der lignede 24 timer og følelsen af at hoppe i det dampende varme vand, var intet mindre end fantastisk.

IMG_3742Bedst som jeg kom hjem fra England, gik turen til Idylliske Ystad. Her er et lille glimt fra det smukke syn der mødte mig på min løbetur om morgenen.

IMG_3733Jeg har nævnt det en million milliard gange, men maden på Ystad simpelthen intet mindre end helt fantastisk.

IMG_3804Onsdag var jeg til Distortion hjemme på Nørrebro. Helt fantastisk og helt forfærdeligt på en og samme tid. Jeg kunne konkludere, at jeg efterhånden er ved at blive for gammel til den slags. Altså det der med at sidde på jorden og bruge flere timer på at lede efter et toilet, det gider jeg simpelthen ikke længere. Derudover undrede jeg mig også over, hvor alle de smukke mennekser gemmer sig om vinteren. Folk ser jo simpelthen så fabulous ud i København om sommeren.

IMG_3840Sommer ♥

IMG_3737Jeg har altid ønsket mig en rød ødegård i Sverige. Nu har jeg skiftet mening og ønsker mig bare sådan et lille pastelfarvet strandhus. De er sikkert også noget billigere.

IMG_3822

Fredag cyklede jeg nordpå sammen med Emily og Kat. Emily var blevet inviteret til fredagsbar med middag på Skovedhoved Hotel og var så sød at tage os med. Vi havde på alle måder valgt den helt rigtige dag, for sommeren var der 100% og alt spillede.

IMG_3818Pre-dinner drinks ♥ Noget af det bedste jeg ved.

IMG_3839Og så var der maden – den var virkelig også god. Igen, så har jeg simpelthen spist så godt hele ugen. Alt fra middagen på Ystad til min kebab til Distortion, det her og den morgenmad jeg selv diskede op med i går.

IMG_3870Lørdag var det min tur til at holde madklub og jeg havde glædet mig særligt meget. Både fordi det altid er skønt at se mine fantastiske veninder, men også fordi jeg VIRKELIG havde savnet at arbejde i mit køkken.

Jo, det har været en god uge. Denne bliver, som sagt, en smule anderledes, men på den gode måde. Nu vil jeg pakke de sidste ting og køre mod lufthavnen. Vi ses i Spanien ♥

Husk at I slevfølgelig altid kan få flere hverdagsting henne på Insta og snappen (Miekirstine)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments