EN WEEKEND UDEN TELEFON, SMUK NATUR & NYE VENSKABER

OLYMPUS DIGITAL CAMERALørdag morgen hoppede jeg på et fly til London og jeg indrømmer gerne, at jeg var rimelig spændt og en smule nervøs, for jeg anede ærligt talt ikke hvad der ventede mig. I sidste måned landede der en invitation til Innoncent unplugged-festivalen i det sydlige England. Ikke en festival jeg kendte til, men hele konceptet tiltalte mig ret meget. Det handlede nemlig om at slukke telefonen, være tilstede i nuet, nyde naturen og hygge sig med de mennesker man var afsted med. Jeg inviterede min veninde Mette med og var 100% sikker på, at vi ville få den sjoveste weekend sammen.

Fredag eftermiddag, måtte Mette desværre springe fra, da der kom en dum dum visdomstand i vejen. Så stod jeg pludselig der og kunne ikke helt tage stilling til, om jeg skulle blive hjemme eller være YOLO og tage afsted alene. Jeg nåede at beslutte mig for det ene og så for det andet, omkring 20-30 gange. Jeg havde virkelig den vildeste krig i hovedet.  Jeg havde et par telefonsamtale med Cecilie, som arbejder for innocent og som også skulle med og hun fik mig overbevist om, at jeg nok skulle få det sjovt og fortalte, at hun allerede havde snakket med flere veninder i London, som gerne ville joine festen. Jeg tog afsted.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi blev indlogeret i festivalens luksustelte, hvor der både var dyner madrasser og lyskæder. 

På mange måder var det en helt fantastisk weekend og på andre måder, blev jeg virkelig udfordret. Da vi ankom var vejret ikke specielt godt. Det regnede og var koldt. Jeg er typen, der har rigtig svært ved at få varmen, når jeg først bliver kold og det var klart weekendens største udfordring. Derudover var der ingen telefondækning, intet net og ingen strøm. Jeg havde faktisk ikke troet, at de ville tage konceptet SÅ seriøst. Det var ret udfordrende da jeg stod midt i det, men set i bakspejlet, så er jeg faktisk glad for, at det var sådan.

Det mest befriende ved at være offline så længe, var faktisk det der med, at jeg ikke anede hvad folk herhjemme lavede og dermed ikke følte at jeg gik glip af noget som helst. Faktisk fik man en lille fornemmelse af, at hele verden var samlet lige der i skoven, i det sydlige England.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAt dømme ud fra min påklædning ser det VIRKELIG koldt ud. I virkeligheden var det nok slet ikke så slemt. Som sagt har jeg bare enormt svært ved at få varmen, når jeg først har mistet den.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg endte som sagt med at tage afsted helt alene og kendte kun Cecilie en lille smule, fra et par events tidligere på året. Igen igen blev jeg totalt overvældet på den sociale plan, for når man står der på helt bar bund, så ender man altid med at møde de mest fantastiske mennesker. Noget jeg især lærte, på min rejse i Californien sidste sommer.

Her ser i festivalens dansk/svenske sqaud: Maria og Mads, som havde vunder billetter til festivalen, Mia, Ida, Annie og Cecilie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANoget af det mest opturs-agtige ved Festivalen var omgivelserne og naturen. Over alt kunne man spotte de smukkeste og mest farverige blomster og træer. Alt var simpelthen så fotogent og jeg skulle altså liiiiige vænne mig til, at jeg ikke kunne dele det på snapchat 😉 OLYMPUS DIGITAL CAMERADet der med naturen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFestivalen var bestemt lidt af et mekka, for en foodie som mig. Der blev ikke serveret kaffe (!!!) men glemmer vi lige det, så kunne man få de skønneste, sunde og lækre retter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMidt på pladsen var der et spaområde og om søndagen tilbragte vi to timer derinde. Det var SÅ SÅ SÅ skønt og faktisk var det først der, at jeg sådan rigtigt fik varmen. Desuden er jeg heller ikke typen, som fint kan overleve et par dage uden bad, så det der med at sidde i en varm balje og drikke champagne, var lige præcis det jeg trængte til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAYoga i det fri

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERASøndag aften havde vi billetter til den store Banquet dinner, som foregik i et kæmpe telt. Det var top hyggeligt og maden var simpelthen SÅ lækker. Det siger sig selv, at hele festivalen handlede enormt meget om bæredygtighed, så alt hvad der blev serveret, var naturligvis lavet af lokale råvarer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOg hvad lærte jeg så af sådan en weekend i naturen uden alle mine basale behov: 

♥ Det er faktisk ualmindelig befriende ikke at kunne følge med i, hvad resten af verden laver. Man glemmer hurtigt alt om tid og sted og er meget mere tilstede i nuet.

♥ Jeg har virkelig svært ved at undvære kaffe. Det var også noget hårdere end jeg havde forventet, eftersom jeg ikke er typen, der drikker 5 kopper om dagen. Men den der morgenkaffe, den savnede jeg virkelig.

♥ Når man har en stund for sig selv, så kan det faktisk være ganske befriende at sidde og kigge ud i luften, i stedet for at lade sig underholde af telefonen.

♥ For første gang i mange mange måneder gik jeg 3 dage uden træning. Det døde jeg heller ikke af.

♥ Jeg er blevet for gammel til festival og det primitive liv. Vi havde de BEDSTE telte og der manglede virkelig ikke noget. Men det der med at sidde på jorden under alle måltider og ikke have mulighed for at vaske sine hænder, når man trænger til det, det kan jeg ikke længere.

♥ Britter er virkelig søde og venlige.

♥ Og vigtigst af alt; at rejse ud på egen hånd, er virkelig noget jeg kan anbefale på det aller varmeste. Det er vildt udfordrende, men også sindsygt lærerigt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATak til Innocent for en sjov, udfordrende og ret skøn weekend. For en god ordens skyld skal jeg lige tilføje, at jeg ikke fik penge for at deltage. Innocent betalte min billet, rejse og udgifter ♥

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments