FRA DEN ENE YDERLIGHED TIL DEN ANDEN

FRA DEN ENE YDERLIGHED TIL DEN ANDEN 1

I går, sidst på eftermiddagen, kom jeg tilbage til Danamark, efter at have tilbragt hele weekenden i en skov i det sydlige England. Som nævnt var jeg til en festival, hvor det bl.a handlede om at gå offline og glemme alt om tid og sted. Det var lidt af en oplevelse, som både bød på udfordringer, smuk natur og nye venner. Jeg skal selvfølgelig nok fortælle meget mere om det hele og vise en masse billeder.

Men som overskriften også antyder, så kommer de næste par dage til at handle om det helt modsatte. Til middagstid tager jeg tager nemlig et lille smut til Ystad (igen) sammen med Maria Nila og en håndfuld af mine skønne blog-kollegaer. Det bliver SÅ godt og sådan en tur er ualmindelig tiltrængt.

Med alt det rejseri, er jeg totalt bagud med alting og det går selvfølgelig også lidt ud over bloggen. Det er bestemt ikke med min gode vilje og jeg satser også på at tage computeren med til Sverige, så jeg kan få indhentet nogle ting.

Kan I have en smuk tirsdag ♥

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments