HVERDAGSGLIMT #2

Imens jeg nyder livet i en skov i England, vil jeg da lige bruge lidt af pladsen herinde, på at dele lidt glimt fra de sidste par hverdage. Det har været nogle skønne uger, med fuld sol og sommer over København. De har også været lidt hektiske, samtidig med, at jeg ikke har haft helt så travlt som jeg plejer. Det lyder mærkeligt ja, men det hektiske har nok mest været i sindet. Jeg har skulle tage nogle store beslutninger, været forvirret og så har jeg haft det der marathon hængende over mig. Se med engang…

HVERDAGSGLIMT #2 1

♥ Vi starter med den absolutte største sejr – Søndagens marathon. Dagene op til var ikke sjove og jeg blev faktisk meget mere nervøs, end jeg havde forventet. Forløsningen var det hele værd og jeg er virkelig stadig enormt glad og høj efter oplevelsen. Og så selvfølgelig en smule stolt over mit sluttid på 3.37. Måske det bliver mit sidste marathon nogensinde, for jeg tvivler på at jeg vil kunne slå den tid 😉

HVERDAGSGLIMT #2 2

♥ Fredag i sidste uge, var jeg til lancering på konceptet De Ølglade Damers Klub. Lige et koncept for mig og bestemt noget jeg kan anbefale at tjekke ud.

HVERDAGSGLIMT #2 3

♥ Jeg har fået lidt nye sager fra Malene Hocke og er helt forelsket i printet.

HVERDAGSGLIMT #2 4

♥ Jeg har drukket lidt mere øl (det er farligt med sommer). Her på Kat og mit’s stamsted, Taxa på Nørrebro. Her serverer de Fynsk Forår på fad.

HVERDAGSGLIMT #2 5

♥ Jeg har købt en ny og meget fin Scrunchie i Pico.

HVERDAGSGLIMT #2 6

♥ Nydt solen på min Altan, sammen med mine yndlings solbriller fra Sun Buddies.

HVERDAGSGLIMT #2 7

♥ Jeg har været på besøg hos Magasin, for at kigge lidt på de kommende styles fra deres eget brand. SÅ mange fine ting og især det her sæt, som gerne skulle være til at købe meget snart.

HVERDAGSGLIMT #2 8

♥ Jeg har været ude og spise enormt mange gange og i onsdags var det den nyåbnede Chicks by Chicks, som blev prøvet. Virkelig lækkert, enormt fotogent og bare et super fint koncept.

HVERDAGSGLIMT #2 9

  ♥ Jeg har nydt synet af min smukke kimono fra Sissel Edelbo. Jeg planlægger at bo i den, når jeg tager til Spanien om et par uger.

HVERDAGSGLIMT #2 10

♥ I fredags fejrede jeg weekenden med en drinks til Kat’s udstilling. Jeg var iført skjorte fra Malene Hocke, jeans fra ASOS og sko fra Vagabond.

Husk at I selvfølgelig altid kan følge med i hverdagens små ting og sager henne på Instagram og på snappen (Miekirstine) 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments