FINE STRIBER & LIDT OM IKKE AT HAVE TRAVLT

FINE STRIBER & LIDT OM IKKE AT HAVE TRAVLT 1

Adlinks: Kimono: Pieces (HERE) Trousers: Pieces (HERE) Top: Custommade (HERESandals: Gardenia Bag: A.P.C (HERE

Sådan så jeg ud i går, som var dagen, hvor jeg ikke fik udrettet noget som helst fornuftigt. For pokker hvor var jeg dog bare træt og doven og allerede ret tidligt på dagen, besluttede jeg mig for at tage en slapper. Som en sød læser også skrev herinde; “hvis man ikke må have sådan en dag efter at have løbet et marathon, hvornår må man så?”. Mit outfit passede også ret godt til dagens tema; Afslapning, afslapning og afslapning.

I dag har skam heller ikke været specielt pakket eller travl. Det er faktisk virkelig længe siden, at jeg sidst har haft så god tid i min hverdag og jeg føler hele tiden, at jeg må have glemt et eller andet. Da jeg cyklede hjem ad Nørrebrogade her til eftermiddag, foregik det i et helt roligt tempo, hvor jeg havde god tid til at nye det gode vejr og da jeg kom hjem satte jeg mig ud på altanen og nød eftermiddagssolen. Det er altså et virkelig rart tempo og noget jeg godt kunne vænne mig til 😉

Tidligere på dagen var jeg et smut på Christianshavn, hvor jeg er begyndt at modtage nogle behandlinger for min hud hos Anne Q Skincare. Efter at være stoppet på antibiotika, er den aldrig blevet helt god (altså huden). Hun siger, at hun helt sikkert kan gøre noget godt for den og efter min første behandling i dag, så er jeg ret sikker på at hun har ret. Jeg glæder mig til at fortælle jer mere om det.

Inden jeg lukker og slukker for i dag, vil jeg bare lige huske jer på, at I da skal følge mig henne på Snapchat (Miekirstine) Der sker altså ret mange sjove (hverdags)ting og sager. I dag kan I bl.a se to forfærdelige fraklip fra det her indlæg.

Rigtig god aften til jer

FINE STRIBER & LIDT OM IKKE AT HAVE TRAVLT 2
FINE STRIBER & LIDT OM IKKE AT HAVE TRAVLT 3
FINE STRIBER & LIDT OM IKKE AT HAVE TRAVLT 4
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments