A NEW SHOP IN TOWN

A NEW SHOP IN TOWN 1

Indlægget er sponsoreret af Superdry

Tilbage i det tidlige forår, var jeg til pressedag hos Spalt PR, som bl.a laver PR for Superdry. Et brand, som jeg ikke kendte specielt meget til – kun på den der måde, hvor jeg havde set deres butikker og logo i forskellige byer. Jeg blev ret overrasket da jeg kiggede på tøjet, for det var faktisk virkelig pænt. Selvfølgelig er der mange af de der logo t-shirts, som måske ikke lige er mig, men I kan tro, at jeg blev overrasket over hvor mange fine, feminine og klassiske styles de også laver. Priserne blev jeg også ret overrasket over, for de er ikke meget højere, end hvad man kender fra de forskellige hightstreet-brands.

I sidste uge åbnede de en ny og kæmpe stor butik på Købmagergade her i København. Jeg var inviteret med til åbningen og det gik ikke stille for sig, skulle jeg hilse og sige. Det blev fejret med gratis is og goodiebags til de første 100 kunder. Det er altså noget, som kan lokke folk til og få minutter inden dørene blev åbnet, var der næsten kø helt ned til storkespringvandet.

Inden åbningen talte jeg lidt med de søde mennesker fra Superdry, som var fløjet ind fra England. De fortalte mig bl.a hvor meget de elsker skandinavisk stil og at den har været inspiration for en stor del af den nuværende kollektion. Det giver ganske god mening, når man kigger på den, for den er fyldt med fine kjoler, klassiske basisstyles, flagrende sommertopper og blomsterprint.

Som I kan se på billederne og som jeg også viste HER, så var jeg iført den smukkeste blomsterkjole med bare skuldre. Naturligvis fra Superdry. Jeg synes simpelthen at den er så fin og så er det også en af de kjoler, som får rigtig mange komplimenter med på vejen. Det er jo heller ikke en dårlig ting. Herunder har jeg samlet lidt af mine øvrige favoritter fra kollektionen. Bare så I også kan se, at alt hvad jeg siger, faktisk er sandt 😉

Det hele kan købes i butikken på Købmagergade 26 og på deres webshop ♥

A NEW SHOP IN TOWN 2
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments