OM LYDBØGER, EN FANTASTISK APP & EN LILLE GAVE TIL JER

OM LYDBØGER, EN FANTASTISK APP & EN LILLE GAVE TIL JER 1

Indlægget er sponsoreret af  Storytel

Hej venner og rigtig glædelig 1. Maj ♥ I dag skal vi snakke lidt om noget, som jeg holder rigtig meget af og har været storforbruger af, i ret lang tid. Nemlig lydbøger. Da jeg var yngre elskede jeg virkelig at læse og i en række år, slugte jeg den ene roman efter den anden. Jeg så sjældent film og serier og når jeg lige skulle have den der afslapningstime, sidst på eftermiddagen. Den blev næsten altid afholdt i selskab med en bog. Jeg var stort set også altid opdateret på de nyeste udgivelser og fulgte i det hele taget godt med i hvad der foregik i den verden.

Da jeg blev ældre og da voksenlivet meldte sin ankomst, faldt jeg en smule af på den. Jeg tror også at det handler om, at jeg begyndte på universitetet og derfor tilbragte rigeligt tid i selskab med bøgerne. Jeg begyndte at slappe mere af med en god serie og fik stort set aldrig læst andet end faglitteratur.

OM LYDBØGER, EN FANTASTISK APP & EN LILLE GAVE TIL JER 2

Da lydbøgerne kom, ændrede det sig heldigvis en smule, for pludselig fik jeg også mulighed for at læse (eller lytte til) bøgerne når jeg var på farten. F. eks når jeg skulle cykle eller vente på bussen eller toget. Sidste år startede en af mine gymnasieveninder endda en bogklub og det “tvang” mig jo lidt til at få læst lidt mere skønlitteratur.

I løbet af de sidste par måneder, har jeg haft fornøjelsen af at teste appen Storytel. En ret genial app, hvis I spørger mig. Egentlig fungerer den ligesom Spotify, Netflix og den slags tjeneste, hvis man Køber et abonnement, som koster 99 kr. om måneden og så får man adgang til et hav af bøger. Det gælder både skønlitteratur og faglitteratur.

OM LYDBØGER, EN FANTASTISK APP & EN LILLE GAVE TIL JER 3

Som sagt lytter jeg rigtig meget til bøgerne, når jeg er på farten. F.eks når jeg flyver, kører i bus eller er på rejser. Her er min yndlingsfunktion den, at man kan downloade alle de bøger man vil, så de også fungerer offline. Det tager sådan ca. 2 sekunder at downloade en bog. Jeg har efterhånden siddet i en del lufthavne og researchet på, hvilken bog jeg skulle lytte til på flyturen.

Derudover har appen også funktioner som Sleeptime, så man kan indstille den til at stoppe på et tidpunkt. Man kan indstille den til Lyt/læs så man kan skifte mellem at lytte til den og læse den som e-bog. Man kan kan ændre hastigheden på oplæsningen og så kan man også give et abonnement i gave. Det er altså smart.

Noget af det, som jeg aller bedst kan lide ved appen er dens lister og oversigter over forskellige kategorier. Det gør det virkelig nemt og overskueligt at finde frem til den bog, som passer bedst til en – for udvalget er virkelig stort, så det kan altså være lidt af en jungle. Selv bruger jeg ofte toplisten for jeg kan egentlig rigtig godt lide at lytte til de bøger, som er oppe i tiden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OM LYDBØGER, EN FANTASTISK APP & EN LILLE GAVE TIL JER 4

Jeg har heldigvis fået mulighed for at give jer alle en måneds gratis abonnement. Det eneste I sådan det skal gøre er at downloade appen gratis HER og tilmelde jer HER. Og så skal I selvfølgelig huske at melde jer fra igen, hvis I ikke ønsker at fortsætte 🙂

Hvis I allerede nu ved hvad I skal lytte til, så må I meget gerne dele det i kommentarfeltet. Jeg er altid på jagt efter ny inspiration 

OM LYDBØGER, EN FANTASTISK APP & EN LILLE GAVE TIL JER 5
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments