VALLDEMOSSA, MALLORCA

OLYMPUS DIGITAL CAMERASå får I lige lidt flere billeder, fra sidste uges rejse til skønne Mallorca. Vi havde lejet en bil hjemmefra og det skulle vise sig at være en rigtig god beslutning. Vi brugte den faktisk alle dagene, hvor vi kørte ud besøgte øens små perler. Èn af dagene gik turen til den lille landsby, Valldemossa, som ligger et sted oppe i bjergene. Dog kun en halv times kørsel fra Palma.

Det var virkelig et af de fineste steder, jeg nogensinde har set og vi brugte flere timer på at gå rundt og kigge på de smukke facader og fine huse. Sjældent har jeg set så mange fine blomster og planter samlet på et sted. Nu var vi der selvfølgelig ret meget uden for sæson og vi kom også forholdsvis tidligt på dagen, så jeg fik ikke indtrykket af den var overrandt af turister. Dog var der ret mange butikker og restauranter, og det vidner jo om, at der nok er ret meget gang i den i højsæsonen.

Hvis I får mulighed for det, så må I love mig at tage forbi en dag 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments