ONSDAG PÅ FARTEN & EN RABATKODE TIL SMYKKER OG DIAMANTER

Som jeg vist nok har fået nævnt en gang eller to, så er der fuld fart over feltet i denne uge. Heldigvis er dagene proppet med gode og vildt sjove ting, men det handler altså om at holde tungen lige i munden, for at nå det hele.

Èn ting jeg skal blive bedre til, når jeg planlægger mine uger og dage, er at huske, at der også skal være plads til basale hverdagsting så som søvn, træning og arbejde. Det glemte jeg lidt i denne omgang og det bider mig i halen nu, hvor klokken kun er sidst på eftermiddagen og jeg har enormt svært ved at holde mine øjne åbne. De sidste par dage er jeg først kommet i seng efter midnat og har været oppe kl. 6 for at kunne nå at træne.

Heldigvis har jeg meget få planer i weekenden, så der kan jeg indhente alt det forsømte 🙂 Men nok om det, for jeg tænkte egentlig, at jeg bare vill vise jer lidt billeder fra dagen i går, som jo var ret så rar. Længere nede i indlægget er der også en skøn rabatkode, så jeg vil anbefale at I lige læser med 
IMG_1368Dagen startede med en lang løbetur rundt om søerne, hvor jeg så solen stå op. Det er simpelthen så skøn så skøn, at det er blevet lyst om morgenen. Efterfølgende kørte Kat og jeg ind på Far’s Dreng, hvor vi spiste morgenmad og vendte en masse ting og sager. Jeg fik bl.a en chiagrød med matcha-pulver. Det smagte godt, men virkelig sundt og jeg må indrømme, at jeg var nødt til lige at tilføje lidt sukker 😉

IMG_1369Derefter smuttede vi over til Storm og Marie, som netop har åbnet den smukkeste butik på Gothersgade. Den er simpelthen så flot og så er det endda søde Laura, som står bag kassen.

IMG_1371

IMG_1374Pæne bøger og marmor. Virkelig instagramable.

IMG_1422inden jeg satte kursen hjem mod Nørrebro, smuttede jeg forbi Jewels CPH’s butik på Blegdamsvej 104. Lidt af et mekka, hvis man er glad for smykker. Udvalget er enormt og jeg tror nærmest, at de har sten I alle regnbuens farver. Priserne svinger også fra de helt helt dyre (så får man også diamanter) til noget, hvor de fleste kan være med.

IMG_1376

IMG_1389Jeg kom heller ikke tomhændet hjem. Jeg gik derfra med disse tre skønheder, som med sikkerhed bliver klassikere i min smykkesamling, de næste mange år. Jeg har været så heldig at få en rabatkode, som jeg kan dele med jer. Den virker til deres webshop, hvor I kan få 20% på ALT hvis I bare skriver “wewonder”.

IMG_1407Dagens sidste begivenhed endte med at blive en smule festlig og sjov oplevelse. På toppen af Illum er der åbnet en fantastisk italiensk restaurant, Rossopomodoro. De havde inviteret en håndfuld bloggere på Pizzakursus og drinks. Den slags kan jeg jo slet ikke sige nej til og det er jeg virkelig også glad for, at jeg ikke gjorde.

For det første var det super sjovt at lære, hvordan en rigtig pizzadej faktisk skal laves og hvor meget kærlighed den skal have. Derudover smagte deres mad og pizzaer helt fantastisk. Jeg vil selvfølgelig gerne have delt lidt flere billeder med jer, men jeg havde dej på hænderne det meste af tiden 😉 Ellers kan I se en masse i min story henne på snappen – det er virkelig nogle gode imellem. Mit brugernavn er Miekirstine.

IMG_1409

Dele af indlægget er udgivet i samarbejde med Jewels CPH.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments