FEM FANTASTISKE APP’S

OLYMPUS DIGITAL CAMERA♥ YELP. Yelp er en App, som jeg stiftede mit første bekendtskab med, da jeg rejste rundt i Californien sidste sommer. Derovre var den lidt af et musthave og noget nær umuligt at klare sig uden. Jeg har kun positive ting at sige om den og jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor den ikke er blevet større i Danmark, end den er.

De fleste af jer kender den sikkert og har hørt om konceptet. Men kort fortalt, så er den brugerdrevet og går ud på, at brugerne anmelder forskellige ting og steder og deler billeder og oplevelser. Jeg bruger den primært til spisesteder og det fungerer den helt perfekt til, da den også er baseret på lokation. Her er den jo især god når man rejser, og jeg ved ikke hvor mange gange jeg stod et sted i Californien og tænkte “nu har jeg lyst til mexicansk”  og efter to klik på YELP fik jeg vist det bedste og nærmeste sted.

Det eneste minus er, at man virkelig kan bruge lang tid på at sidde og bladre alle billederne igennem og beslutte hvad man selv skal bestille når man ankommer. Men hvis det ikke er smart, så ved jeg ikke hvad det er.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA♥ Tradono. Det er ikke længe siden, at jeg stiftede bekendtskab med Tradono for første gang og jeg har brugt den flittigt lige siden. Det er en app, hvor man kan sælge sine ting og som også er lokations-bestemt. Man kan altså se alt hvad der er til salg i sit nærområde. Man kan selvfølgelig også sagtens se udvalget fra andre steder i landet.

Det gode ved Tradono er, at den er vanvittig nem at bruge og det tager sådan ca. 2 sek at sætte en vare til salg. Så længe man har et godt kamera i sin telefon, så er man altså godt kørende. Man kan sælge alt mellem himmel og jord derinde og jeg har altså solgt alt fra sko til potteplanter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA♥ Nike + running. Jeg har egentlig altid været rigtig glad for at bruge Endomomdo til at tracke mine løbeture, og holde et overblik over min træning. Men efter jeg blev tippet om Nike’s udgave, har jeg været stor tilhænger af den. Det er som om, at den har de ting, som jeg savnede hos Endomomdo og så er designet og navigationen bare lidt mere lækkert.

Hver gang man åbner den, så viser den hvor lang man har løbet i år og det er altså noget der virkelig virker for motivationen. For slet ikke at tale om, at man også kan tilføje venner og kæmpe om hvem der når flest km. Jeg lokkede f. eks min far med på den, kort efter jeg selv havde hentet den og lige siden, har vi næsten ligget lige. Jeg har efterhånden taget en del ekstra ture, for at holde mit lille forspring. Det er altså noget af det mest motiverende, jeg længe har prøvet.

Hvis I også løber og kunne tænke jer at tilføje mig som ven, så vil jeg blive enormt glad. Mit brugernavn er Mie Kirstine Quist.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA♥ Tv2 Mad. Min telefon er fyldt med mad-app’s og jeg bruger dem virkelig flittigt. Og bare kald mig gammel, men jeg ELSKER altså Tv2’s madprogram Go’appetit med Claus Holm. De formår altid at lave simple men, men spændende og nytænkende hverdagsretter. At man så nogen gange bliver en smule træt af at høre ham snakke, er en anden historie 😉

For kort tid siden hentede jeg deres app og kan altså kun give den mine varmeste anbefalinger. Det er som at få en fantastisk kogebog foræret helt gratis og den har et hav af lækre opskrister, som ikke kræver de en masse mærkelig ingredienser og uendelige mængder tid. Jeg har prøvet flere af opskrifterne og de har alle været gode. Desuden er det altså ret praktisk at man lige kan have den ved sin højre hånd, når man står nede i Netto.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA♥ Snaptchat. Til sidst bliver jeg også nødt til lige at nævne gode gamle Snapchat. Fordi jeg nok er ved at blive lidt gammel, så tog det mig noget tid at forstå konceptet og tage den til mig. Men nu er jeg hooked og det er blevet lidt af en tidsrøver.

Jeg forsøger også selv at være forholdsvis aktiv derinde og give mine følgere et indblik i hverdagen. Modsat instagram, giver man altså et lidt mere ærligt og realistisk indblik, uden de vilde filtre. Selv vil jeg gerne blive lidt bedre lidt at tale til kameraet i stedet for hele tiden at snappe fra mine løbeture, måltider og fredag aftener på sofaen 😉 I må hjertens gerne følge mig derinde. Mit brugernavn er Miekirstine.

Smid endelig en kommentar, hvis I kender nogle seje og uundværlige app’s. Så vil jeg blive SÅ glad 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments