REJSEPLANER, REJSEDRØMME & DEN PERFEKTE SOMMERKJOLE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlink: Dress: ASOS (HERE) Shoes: Gardenia SS16

Nå, så nåede vi desværre til de aller sidste outfitbilleder fra Thailand. Et eller andet sted, er det vel et godt argument for at rejse ud i verden igen, er det ikke?

Apropos den slags, så arbejder jeg på højtryk på at finde ud af, hvor jeg skal rejse hen næste gang. Jeg har allerede planlagt et par destinationer, men jeg vil have MERE. Jeg er et sted i mit liv, hvor jeg nærmest har mulighed for at tage afsted lige når jeg vil og det har jeg bestemt tænkt mig at udnytte.

Jeg overvejer endda, om jeg skal tage et smut til Californien igen til sommer. Nok ikke på samme slags rejse som sidst, det var ligesom lidt af en once in a lifetime-ting. Men jeg kunne sagtens finde på at rejse over og sige hej til nogle af de mennesker jeg mødte. Det giver mig nærmest kriller i maven, når jeg tænker på hvor åben verden er. Hvis I ligger inde med god inspiration, må I endelig ikke holde jer tilbage.

Nu skal det også handle lidt om den kjole der. Er den ikke bare fin? Jeg vil gå så langt som at sige, at det er noget når den perfekte sommerkjole og man føler sig virkelig girly og feminin, når man har den på. Den er naturligvis ret irrelevant i disse tider, men nu hænger den så fint på mit tøjstativ og venter på at jeg skal hænge ud i solen igen. Må det blive snart 🙂

Nu vil jeg hoppe i en (lidt mere vinter-venlig) kjole og tage et par fine sko på. HVISK har inviteret på middag og onsdagsdrinks og man ved næsten, at det ikke kan gå galt med dem.

Kan I have en skøn aften 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments