ÅRET DER GIK: EFTERÅR 2015

Så er vi sørme kommet til den aller sidste omgang af mine tilbageblik på året der er gået. I dag skal det handle om efteråret, som også bød på et par begivenhedsrige måneder, proppet med rejser og nye oplevelser. Men lad mig også lige slå fast, at alt ikke har været fryd og gammen.

Helbredet skrantede for et af de aller vigtigste mennesker i mit liv og det satte sig i mig, som et kæmpe giga gigantisk chok og gav mig på mange måder et helt nyt syn på livet. Heldigvis endte det godt og lige nu er alt det skal være. Men for søren hvor har jeg lært og ikke mindst fået en helt ny respekt for livet og de ting jeg har.

Men nok om det og videre til lidt af det sjove..
OLYMPUS DIGITAL CAMERAI I September fik jeg en helt ny makker. Nemlig denne smukke cykel fra Batavus, som er designet af Storm og Marie. Jeg elsker stadig at suse op og ned af Nørrebrogade på den.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOg så tog jeg på mit livs korteste charterrejse sammen med Simone og Michael. Vi tilbragte lige præcis 1,5 døgn på den spanske solkyst, hvor vi var inviteret til sæsonafslutning på Ocean Club i Marbella. Det var vildt, sjovt, vanvittigt og en smule skørt. I kan se mere fra rejsen HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg kastede mig ud I en Galette, som endte med at blive så stor en succes, at jeg har lavet den mange gange siden. Faktisk så sent som lillejuleaften. Opskriften finder I HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg tog billeder af min smukke og højgravide søster og skrev et indlæg om at være moster.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg købte en spiralizer og blev mere eller mindre besat af at spiralize samtlige grøntsager. Her i en skøn og farverig regnbuesalat med den magiske grønne dressing.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMin elskede takse fra A.P.C fik en søster (eller bror om man vil) jeg indså at jeg ikke kunne leve uden den sorte version og jeg har ikke fortrudt et sekund siden. Det afslører mine seneste 50 outfit posts vist også 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg var til et af de mest gennemførte events jeg længe har oplevet, sammen med Le Creuset. Det var altså lidt af et madmekka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASeptember bød på endnu en rejse, da jeg smuttede til det sydvestlige Frankrig sammen med Avène.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIntet efterår uden rødbeder i – og mange af dem. Her i en lækker udgave som bøffer med quinoa.

PA100146_zpsiknraa6tTraditionen tog jeg også en weekend i sommerhus, med min skønne madklub.

PA100136_zpsj0mks1agOg selvfølgelig lavede vi en masse lækker mad.

PA100160_zps0v9jr369

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg nåede sørme også at løbe et halvmaraton, hvor jeg endda lige præcis slog min personlige rekord med tiden 1.38.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg besøgte Louisiana for første, men absolut ikke sidste, gang med min mor. Vi skulle selvfølgelig også se den (insta)hypede Yayoi Kusama-udstilling.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1445715427471_zpsffgttsnvEfteråret absolutte højdepunkt: d. 24 Oktober blev jeg moster for 2. gang til den skønneste lille guldklump.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI løbet af 2015 er min samling af kogebøger vokset med lynets hast. Jeg lavede selvfølgelig et indlæg med nogle af mine favoritter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEfteråret sluttede på den bedst tænkelige måde. Sammen med Kat rejste jeg nemlig om på den anden side af jorden for at besøge Rikke. Nærmere bestemt Singapore og som om det ikke var nok i sig selv, så tog vi også et lille smut til Bali. En rejse som jeg sjældent vil glemme og som gav mig så mange skønne og fine minder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg håber at I har nydt at følge med på mine små (store) tilbageblik på året der er gået. Jeg har efterhånden sagt det mange gange herinde, men for pokker hvor har det bare været et begivenhedsrigt år. Der er sket så mange ting, at jeg næsten ikke forstår det. Langt det meste har været til den gode side og jeg har på alle tænkelige måder følt at jeg har levet.

Senere på ugen skal det handle lidt om det kommende år, for det har jeg selvfølgelig også store forventninger til. Samtidig med, at jeg er nået en alder, hvor jeg også er begyndt at bekymre mig lidt for fremtiden.

Ind til at kan I læse lidt om vinteren 2015, foråret 2015 og sommeren 2015 hvis I skulle have misset dem i farten.

Kan I have en skøn tirsdag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments