ÅRET DER GIK: SOMMEREN 2015

Så er vi kommet til 3. omgang af mit tilbageblik på 2015 og i dag skal det handle om sommeren. Det var en helt fantastisk èn, som stod på et hav af oplevelser, som jeg sjældent glemmer. Den opmærksomme læser husker nok, at jeg rejste ud i verden helt alene og derfor gik jeg også glip af det (dårlige) danske sommervejr. Hvad der står klarest i min hukommelse for sommeren 2015 er sol, sommer og eventyr i Californien. Men mere om det senere..
nf1_zpsngrcihfpFor første gang i mange mange år, fik jeg glip af Roskilde festival. Til gengæld fik jeg fornøjelsen af at opleve Northside, som jeg var svært begejstret for. Jeg var der kun en enkelt dag, men den bød også på høj sol, 30 grader, kolde og og godt selskab.

nf3_zpsble0wsrj

modeblog - Sans for detaljer - iBOLIGEN 105.jpg_zps7ffnvxsbI starten af året havde jeg besøg af et stort fotohold, som skulle fotografere min lejlighed. Billederne endte på Iboligen tilbage i Juni og dem kan I se HER. Det er altid skørt at se sit eget hjem på den måde.

IMG_20150620_143837_zpsmumwtvfyD. 15 Juni pakkede jeg en rygsæk og hoppede på et fly til San Francisco. Helt palle alene. Min eneste plan var en returbillet hjem, en måned senere. Shit jeg var nervøs og jeg husker tydeligt, hvordan jeg nåede at fortryde 10.000 gange på rejsen derover.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg blev i San Fran i en uge, hvor jeg mødte et hav af nye mennesker, så det meste af byen og var ude hver eneste aften. Allerede efter et par dage, fik jeg en fornemmelse af, at det slet ikke var ikke var så dem en beslutning. I kan læse hele mit (bundærlige) dagbogs-indlæg om den første uge HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEfter San fran pakkede jeg tasken og hoppede på en Grey Hound til L.A.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAL.A var varm, sjov men bestemt også en smule udfordrende. Jeg mødte virkelig mange skønne mennesker, men også en del udfordringer. Byen var ikke det nemmeste sted at være alene og slet ikke uden en bil. Det gik i hvert fald op og ned og jo, der var enkelte gange, hvor jeg mest af alt havde lyst til at hoppe på det første fly hjem. I kan læse mit 2. dagbogsindlæg HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI L.A mødte jeg bl.a ham her, Nimrod, som jeg besluttede mig for at tage videre med. Han var også rejsende og skulle til Las Vegas. Det var slet ikke en del af min plan, men han havde en bil og vi svingede ret godt fra første møde, så jeg besluttede mig for at tage chancen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet endte med at blive en ret stor succes og vi havde de sjoveste dage i den vanvittige og brand varme by. Men vi havde bestemt også en del bumps on the road. Turen derud var absolut noget af det mest udfordrende, jeg længe har prøvet. Hans bil havde ingen Air con og det er altså IKKE sjovt at sidde 6 timer midt i ørkenen i 45 graders varme og bagende sol. Vi overlevede heldigvis og sjældent har jeg nydt en kold øl så meget 😉 I kan læse om det hele HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEfter Las Vegas gik turen tilbage til L.A. Faktisk passede det mig ret dårligt, for som sagt var det ikke verdens fedeste sted at være, når man er alene, men der var nogle omstændigheder, som ikke gav mig noget valg.

Mod alle odds endte de dage med at blive de bedste dage på hele min rejse. Alt sammen takket være disse to piger, som tog sig af mig, fra det øjeblik jeg ankom og til jeg tog videre. De viste mig dele af LA som jeg aldrig ville have set ellers. De tog mig ind i deres vennekreds, som om at jeg havde været der for evigt. De hentede mig i deres biler hver eneste dag kørte mig hjem igen. Jeg er så taknemmelig over at have mødt dem og kunne sagtens finde på at tage over og besøge dem igen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEfter LA satte jeg kursen mod nord igen, sammen med en pige jeg mødte den første  uge i LA. Vi kørte til Santa Barbara, som jeg endte med at falde helt pladask for. Det er simpelthen den smukkeste lille by, som er omgivet af bjerge og palmer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERADen sidste uge endte jeg med at bruge tilbage i San Francisco. Det var virkelig skørt, men jeg endte med at tage en kæmpe chance og flytte ind hos en (ældre) mand, som jeg mødte på en random bar, den første uge. Når jeg ser tilbage, så var det altså en lidt skør og vild beslutning.

Det endte heldigvis godt og han var bestemt ikke andet end en venlig sjæl, der bare ville mig det bedste. En af dagene fik jeg endda lokket ham med ud på en road trip til Napa Valley i hans folkevognsrugbrød. Jeg måtte lige nive mig selv i armen, da vi kørte over Golden Gate.

I kan læse min sidste rejsedagbog HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg nåede næsten kun lige at lande i Danmark, før jeg tog i sommerhus med min familie. Det var en rigtig god beslutning, da min krop virkelig trængte til ro og afslapning. Jeg husker tilbage på de dage, som om jeg næsten ikke lavede andet end at sove. Min krop må virkelig have trængt til det, efter en hel måned på farten.

Skaeligrmbillede 2015-07-25 kl_zpsvifvymgy

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI USA blev jeg mere eller mindre besat af Bagels. Derfor var det også en af allerførste opskrifter jeg kastede mig ud i, da jeg kom tilbage. Den finder I lige HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAfslappende sensommerdage hjemme på Fyn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI August pakkede jeg min kuffert igen igen og tog en smuttur til Hamburg sammen med Kat. Vi havde de skønneste dag med sol, varme, shopping og festival. I kan se min lille dagbog HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERASå indførte jeg et nye koncept her på bloggen, nemlig Restaurant anmeldelse (navnet beskriver ligesom konceptet). Hver eneste dag bliver jeg irriteret over, at jeg ikke har fået fulgt det helt til døren. Det må blive et af mine mål for 2016 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERASommer og bruge ben, fra en skøn aften i August, hvor jeg var på besøg hos Stine A i Lyngby.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAbsolut en af sommeren lækreste opskrifter; Crunchy kylling med korrianderslaw.

I kan læse mine andre tilbageblik her:

? Året der gik: Vinter 2015

? Årtet der gik: Forår 2015

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments