GLIMT FRA HVERDAGEN

Det er godt nok ved at være lang tid siden, at jeg sidst har delt billeder fra hverdagen herinde. Det kan vi jo ikke have og hvad vil være mere passende, her midt i en tid, hvor det går liiiidt sløvt med at få taget outfitbilleder og hvor blogerhvervet har en del (lys)udfordringer.

Hverdagen går videre og inden vi ved af det, er det forår igen. I dag er faktisk årets mørkeste dag, så fra nu går det i den rigtige retning. De mørke måneder er for mit vedkommende altid dedikeret til tid med min familie og god mad. Det bærer billederne selvfølgelig også præg af ?
 photo IMG_0074_zpsbqll43za.jpgI sidste weekend spiste jeg brunch på Møllers Kaffe sammen med min søde mutti. Det er super lækkert, for man vælger selv hvad man vil have og betaler så en pris pr. ret. Jeg er bestemt ikke den eneste som er fan af konceptet, for vi måtte næsten vente en time før vi fik et bord. Mon ikke gode gamle Instagram spiller en lille rolle? 😉

 photo IMG_0060_zpsu1bk8fen.jpgNye flotte støvler fra Zara.

 photo IMG_0104_zpsxqt6okzg.jpgLille Vilfred, som virkelig har lært af posere foran et kamera. Kunne man have forventet andet, når han fik sit eget hashtag den dag han blev født? #Vilfredstagram

 photo IMG_0158_zpsq56h3vbq.jpgI lørdags havde vi Julefrokost i min madklub. Temaet var sammenskud og jeg stod for salater og brød.

 photo IMG_0167_zpshgne0xun.jpgDen smukkeste bluse fra Envii’s kommende kollektion.

 photo IMG_0166_zpswgyo96zj.jpgMin fredag blev brugt på STAY hvor Rikke holde til for tiden. Vi bestilte Sushi, hvilket jo ikke ligefrem er min hofret, eftersom jeg ikke spiser fisk. Når det så er sagt, så er jeg ret vild med alt slags sushi-tilbehør og den her salat og sticks var slet ikke så ringe.

 photo IMG_0168_zpsavuo2ym2.jpgEn søndagsselfie med nyeste medlem af familien. Min lille nevø, August.

 photo IMG_0165_zpsasbk9a8t.jpgSpottede de smukkeste sko fra DAY til 9PR’s pressedag i torsdags.

 photo IMG_0121_zpsbuv8mtnl.jpgJulehygge i min stue ?

 photo IMG_0164_zpstrsvpwmc.jpgNyt, mega pænt og super behageligt undertøj fra Calvin Klein.

 photo IMG_0140_zpsqtuuehr6.jpgSørme om jeg ikke har besøgt endnu et af de hypede Insta-places. Det er selvfølgelig den berømte Acai bowl fra 42Raw. Ja, den var god, men den slår altså ikke den her.

Husk at I altid kan følge med henne på Instagram (@Miekirstinequist) og selvfølgelig også på snappen, hvor jeg hedder Miekirstine.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments