ÅRET DER GIK: FORÅR 2015

Så er vi kommet til den 2. omgang af mine tilbageblik på 2015 og i dag skal det handle lidt om foråret. Det var et godt forår, som virkelig bød på store personlige forandring, vilde milepæle og ikke mindst et utal af rejser. Faktisk tror jeg, at jeg var mere i udlandet end jeg var i Danmark. Jeg håber sådan, at det kommende forår bliver lige sådan, for at rejse og opleve så meget, er bestemt noget af det, som gør mig til et lykkeligt menneske. Men nok om det. Nu skal det handle om foråret 2015.

IMG_7258_zps6egube6y

I Marts måned takkede jeg ja til at give et bidrag til en stor udstilling på Trapholt i Kolding. Sammen med en håndfuld blog-kollegaer gav jeg mit bud på ting fra hverdagen, der inspirerer mig. Udstillingen løber faktisk indtil Januar, så den kan ses endnu. Er der mon nogen af jer, som har været forbi?

1426086243920_zps92ksyo5m

IMG_6844_zpst9w5xxme

Det var vist også I år, at min kærlighed til de søde kartofler for alvor tog til og jeg har efterhånden lavet et hav af opskrifter med dem. En af dem er de bagte af slagsen og opskriften kan I finde HER.

sanfran_zpsou9njuba

Så skete der også store ting og sager på privatfronten. Ham, som i mange mange år havde været mit livs kærlighed og som jeg havde gået frem og tilbage til alt for mange gange, besluttede jeg mig for at sige farvel til for good. Der var selvfølgelig sket nogle ting, som jeg ikke kan og vil komme nærmere ind på. Der skal to til tango.

I dag er sårene helet og det gør ikke ondt længere. Jeg er bare glad for alle de gode ting vi har haft sammen. Da det skete var jeg som sådan heller ikke synderknust, men vidste, at jeg måtte gøre noget drastisk. Man kan tude eller man kan handle, som jeg skrev. Jeg valgte heldigvis at handle og bookede en flybillet til San Fransisco over sommeren, uden at have nogen som helst planer eller opsparing. Crazy, men sundt. Det viste sig blive mit livs bedste beslutning og det skal I selvfølgelig nok høre mere om senere. Indlægget om beslutningen kan I læse HER.

IMG_7911_zpsa7zqde82

Forårets første rejse gik til den smukke smukke Porto i Portugal. Det var en smuttur sammen med mine forældre og vi lavede ikke andet end at gå rundt i den lille by, kigge på alle farver og drikke en masse portvin. Elsker virkelig at rejse med de gamle og glæder mig allerede til at vi (forhåbentlig) skal afsted igen til foråret.

IMG_7807_zpsfandl1oy

IMG_7803_zps1lkae0jc

IMG_7792_zpsjz5wdicn

IMG_0355_zpsdfo4yl2t

Jeg fik en pastamaskine og lavede den LÆKRESTE nudelsalat. Den havde jeg helt glemt, men billedet her mindede mig om, at det kun kan gå for langsomt med at lave den igen.

IMG_9971_zpsg7hz6lbc

Åhhh forår ? Pt. ligner min altan Jerusalems ødelæggelser, men den var simpelthen så fin i foråret, hvor jeg lavede det skønneste samarbejde med IKEA.

1429213581813_zpsqref8aceEt af årets helt store milepæle var, at jeg gjorde noget så sindssygt som at løbe et maraton i Paris. Shit det var stort, men klart også noget af det hårdeste, jeg NOGENSINDE har prøvet. Jeg var helt høj i de efterfølgende uger, selvom alle mine led gjorde ondt og jeg dagligt måtte kæmpe mig op i min lejlighed på 4. sal. Det var det hele værd.

Min tid blev 3 timer og 49 minutter, hvilket var langt bedre end forventet. Efterfølgende skrev jeg et langt og deltaljeret indlæg om selve oplevelsen og hele forløbet. Jeg har selv lige læst det og fik helt kriller i maven. Nu glæder jeg mig helt til at kaste mig ud i projektet igen, for det gør jeg altså. Punktum.

IMG_9427_zpsxsdydeobHeldigvis havde vi også et par dage i Paris før og efter løbet, så der var tid til at nyde verdens hyggeligste by i det smukkeste forårsvejr.

IMG_9393_zpspdpxjwra

IMG_7973_zpsdleey8xb

2015 blev også året, hvor jeg indtog så mange kikærter, at jeg næsten ikke tør tænke på det. De indgår i langt de fleste af mine opskrifter og min favorit må være den her, med lækker lækker avocadocreme.

IMG_9823_zpstjlpzog1Sørme om jeg ikke også kom en lille tur til Berlin. Min veninde Julie og jeg tog ned og besøgte Cecilie, som boede der på det tidspunkt. Turen fik så meget opmærksomhed her på bloggen, for det var en de der rejser, hvor vi ikke lavede så meget andet, end at feste og have det alt for sjovt. Der skete simpelthen så mange sjove og skøre ting dernede og det kommer næsten på tale hver eneste gang ses.

IMG_1002_zps8uyuppmtI slutningen af Maj, tog bloggen mig til et sted, som jeg aldrig i min vildeste fantasi havde troet, at jeg skulle besøge. Nærmere bestemt Nordkap og den aller Nordligste del af Norge.

Det var virkelig et vildt sted og noget af det smukkeste jeg nogensinde har set. Kat og jeg var blevet inviteret derop af Hurtigruten, som over 4 dage sejlede os fra Tromsø til den russiske grænse og tilbage igen. Vi havde kun et enkelt stop om dagen, hvor vi bl,a besøgte de små sovebyer.

Det var noget af det mest idylliske jeg nogensinde har prøvet og jeg kom HELT ned i gear. Det var noget så tiltrængt oven på et forår, der klart er det mest hektiske jeg har været igennem.

IMG_1050_zpsvhyojqxh

IMG_0968_zpseaqmxxpx

Jeg håber ikke at jeg fik jer til at længes alt for meget efter blomster og grønne bøgetræer 😉 I kan læse mit tilbageblik på vinteren 2015 HER og ellers glæde jer til det næste i rækken, som kommer til at handle om en ret begivenhedsrig sommer ?

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments