IKEA’S KOMMENDE SÆRKOLLEKTION

IKEA

Tiden går og klokken slår. Jeg synes nærmest lige, at jeg har lavet et indlæg om en særkollektion fra IKEA, men sørme om de ikke allerede er klar med en ny. I dag landede der i hvert fald en dejlig mail i min indbakke, men en masse lækre produktfotos af kollektionen. Elsker når der kommer mails fra IKEA 😉

Det er en af deres bedre særkollektioner, hvis I spørger mig og jeg ret begejstret for alle farverne. De minder mig om, at der er forår forude 😉 Det I ser herover, er kun et lille udvalg, men jeg synes at det giver et meget godt billede af resten af kollektionen. Det hele lander i butikkerne 1. Februar og I bedste IKEA-stil er priserne selvfølgelig helt i bund.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments