DE MAGISKE STRIBER OG SØNDAGSSNAK

 photo PB300127_zpscyz5e05z.jpg

 photo PB300121_zpsk3hitrna.jpg

 photo PB300123_zpss79uzz52.jpg

Suit from Pieces SS16 Bag: Balenciaga Shoes: ASOS

Kære venner, jeg beklager, at jeg bliver ved og ved med at vise billeder fra de varme lande. Hvis det altså skulle irritere nogen. Men for pokker hvor er det bare svært at tro på, at de her billeder er mindre end en uge gamle. Når det er SÅ gråt og blæsende, så kan det altså være svært at forestille sig, at det rent faktisk ER sommer, et andet sted i verden.

Mit outfit er fra en af de sidste dage i Singapore og igen igen var jeg hoppet i det stribede sæt fra Pieces. Det noget nær perfekt til en hverdags-sommerdag, men kan skam også fungere ganske fint, som et hjemme-hyggesæt. I hver fald hvis man er utålmodig og synes at sommeren er uoverskueligt langt væk 😉 Det lander i butikkerne i begyndelsen af det nye år.

Taget i betragtning, at jeg selvfølgelig lider lidt af post-vacation-blues, så har jeg faktisk haft en ganske rar weekend, som mest af alt har stået i hyggens tegn. Her i de mørke tider, så er det virkelig vigtigt for mig, kun at lave ting, som jeg har lyst til og som gør mig glad. Så det har jeg faktisk gjort hele weekenden. Fredag eftermiddag nåede jeg lige et glas eftermiddagsvin med mine veninder – de skulle jo høre historier fra de fjerne lande. Efterfølgende tog jeg til middag hos min søster og små nevøer, som var noget af det eneste jeg inderligt savnede, mens jeg var væk. Lørdag solgte jeg alt mit tøj til Balders lopper og i dag har jeg arbejdet hjemme i sofaen og været til julehygge med mine venner fra gymnasiet. Selvom den ikke har stået på nogen form for fest og ballade, så har det slet ikke være nogen dum weekend, når jeg lige tænker over det.

Kan I have en rigtig god aften ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments