SØNDAGSSOL & DEN SMUKKESTE KJOLE

 photo PB290004_zpsymueboit.jpg

 photo PB290065_zpshjsstora.jpg

 photo PB290014_zpsfgkvmlih.jpg

Dress: Custommade (HERE) Shoes: ASOS

Vores sidste dag på Bali er ved at gå på hæld og jeg er slet SLET ikke klar til at tage hjem. Her kunne jeg sagtens have brugt resten af vinteren og som I nok kan fornemme, så er jeg blevet fuldstændig tryllebundet af øen og skal helt sikkert tilbage, så snart det kan lade sig gøre.

Jeg har taget et hav af billeder og er næsten høj af alle de smukke farver. Dem skal jeg selvfølgelig nok spamme jer med I den nærmeste fremtid og komme med et tip eller to, som et par stykker har efterspurgt.

Temperaturen er så høj, at det fysisk umuligt at have noget på som sidder stramt eller ikke er lavet i et luftigt materiale. I dag har jeg haft det ret så fantastisk I den smukkeste kjole fra Custommade’s helt nye kollektion, som jeg heldigvis nåede at få fingrene i inden jeg rejste.

Og nu vi er ved shopping og kjoler, så har jeg simpelthen haft lyst til at købe den ene farverige, mønstrede og bohemede kjole efter den anden herude, men det nytter jo ikke noget, når jeg snart skal tilbage til realiteten, kulden, mørket og blæsten. ØV.

Er det forresten noget med, at der er en storm på vej til Danmark?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments