POSTKORT FRA BALI

 photo PB280155_zpsrlszzsze.jpg

Life is good. Det er slet ikke til at forstå, at det i skrivende stund, er lige præcis en uge siden, at jeg cyklede ud i den værste snestorm hjemme i København. Bali er noget nær perfekt og temperaturen er tæt på de 35 grader.

Vi ankom sent fredag aften, efter en kort flyvetur fra Singapore. Desværre skal vi kun være her til mandag morgen, så det bliver en hurtig opdatering i denne omgang, da jeg virkelig vil forsøge at nyde hvert eneste sekund her på øen. I får selvfølgelig mange flere billeder senere.

Herude er det ved at være lørdag aften og vi har lige taget et langt bad og en slapper. Om lidt står den på middag og så skal vi nok også lige se hvad nattelivet har at byde på 😉 Så I forresten vores morgenmad? Det er muligvis noget af det bedste jeg nogensinde har smagt på en varm sommerdag.

Kan I have en god lørdag ?

 photo 1448617525134_zpszwanrbgn.jpg

 photo 1448704727155_zpsapoe5mcp.jpg

 photo IMG_20151128_104341_zpsntzqejju.jpg

 photo PB280158_zpstoqgjkfj.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments