SINGAPORE DIARY

 photo PB260054_zps7esuywl7.jpg

Kjole fra Muthe SS15 og sandaler fra Gardenia

 photo PB260063_zpspnko2hmp.jpg

 photo PB260067_zpsop1d5ozv.jpg

 photo PB260041_zps0d5eh7pl.jpg

 photo PB260036_zpsqbfkaexy.jpg

 photo PB260049_zpsxq1fiyyd.jpg

 photo PB260034_zpsp0f4kyqw.jpg

 photo PB260025_zpsktcugyu1.jpg

Hej venner ? Beklager at jeg ikke serverer så meget andet for jer, end sommerbilleder fra Singapore. Vi har det simpelthen så skønt og nyder hvert sekund. Selvom det er regnsæson og vi får en byge i ny og næ, så er temperaturen over 30 grader døgnet rundt. Just what I needed.

I dag tager vi en lille ferie fra vores ferie og flyver en tur til Bali, hvor vi skal tilbringe weekenden. Det bliver simpelthen SÅ skønt og jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig. Jeg nåede dog lige at få et kæmpe chok her til morgen, fordi jeg pludselig ikke kunne finde mit pas. SÅ typisk mig. Det lå heldigvis bare og grinede af mig under nogle andre papirer, så alt endte lykkeligt 😉

Computeren tager jeg selvfølgelig med mig, så mon ikke I får en opdatering eller to derfra. Husk at følge med på Insta (Miekirstinequist) og selvfølgelig snappen, hvor jeg spammer jer med videoer i disse dage. Mit brugernavn er Mirkirstine.

Rigtig god fredag til jer ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments