OM JETLAG OG BLØDE OG SMUKKE STRIBER

 photo OI000020_zpsm33ubdnz.jpgDet er nærmest på kanten til grænseoverskridende at udgive det her billeder. De er taget ganske få timer efter vores ankomst her til Singapore og på daværende tidspunkt, havde jeg ikke sovet i noget der ligner 30 timer. Jeg fik selvfølgelig en lur i flyveren hist og her. Måske et par timer sammenlagt, men det gælder altså ikke helt, når man sidder op og hele tiden er ved en form for bevidsthed.

Men nu får I dem alligevel. Mest af alt fordi jeg slet ikke kunne vente med at vise det smukke stribede sæt fra Pieces. Det er fra deres kommende kollektion, som gerne skulle lande i butikkerne i begyndelsen af det nye år. I huske måske at jeg forelskede mig i det til deres pressedag? Deres designere var heldigvis så søde, at de på magisk vis tryllede et sæt frem, så jeg kunne få med herned. Jeg bliver virkelig glad hver eneste gang jeg kigger på det.

Vi lider desværre stadig lidt af jetlag og dagen i går endte med at blive helt skørt, fordi vi “kom til” at sove til kl. 13. Det kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har gjort og hele dagen gik jeg og var lidt sur på mig selv, fordi vi nærmest “spildte” en halv dag på det. Men sådan er det jo. Så skal jeg trods alt ikke tænke på det der med søvnmangel.

I morgen går turen til Bali og spørg lige om jeg glæder mig. Mange hilsner fra varmen og stedet med den vildeste luftfugtighed ?

 photo OI000022_zpsrspckon8.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments