EN HILSEN FRA VARMEN

 photo PB251590_zpsei3cbjzf.jpg

Suit: Objekt ss15 Shoes: Gardenia Bag: A.P.C

Hej fra smukke og brand varme Singapore. Her er lige så rart, som jeg håbede og så er det bare virkelig skønt at være sammen med Rikke igen. Jeg har sagt det før, men hun er muligvis et af de sødeste mennesker i hele verden.

Det bliver et hurtigt indlæg i dag, for jeg er stadig lidt skør i hovedet pga. Jetlag. Jeg har fuldstændig mistet tidsfornemmelsen, men jeg tror, at vi endte med at sove 12-14 timer i nat. Vi vågnede i hvert fald første kl. 12.30 😉 I morgen sætter jeg altså uret og forsøger at komme ind i en normal døgnrytme.

Husk at følge med på Insta (Miekirstinequist) og selvfølgelig snappen (Miekirstine) hvor jeg opdaterer sådan ca. hele tiden.

Rigtig god dag ?

 photo PB241568_zpsebwsek8l.jpg

 photo PB251612_zps8klqk5ka.jpg

 photo PB251625_zpsk995p0mc.jpg

 photo PB251584_zpskwdr3hmc.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments