NÅR FYN ER FINEST

 photo PB150200_zpsc87ei79a.jpgEndnu en skøn weekend på Fyn er kommet til en ende og jeg sidder i toget på vej mod København. I går tog mine forældre og jeg spadsereskoene på og gik en lang tur i haven ved Hindsgavl slot, som er et af mine yndlingssteder i hele verden. Der er så ualmindeligt smukt, uanset vejr og årstid og jeg benytter hver mulighed for at komme en tur derud.

I går var vejret ret så omskifteligt og den ene time regnede det og den næste skinnede solen fra en skyfri himmel. Vi fangede heldigvis et øjeblik, hvor solen bragede så voldsomt igennem, at det næsten var umuligt at tage billeder. November har behandlet os godt i år og jeg er bare lykkelig over, at vinteren lader vente på sig. De siger at den kommer i weekenden, men jeg er egentlig ligeglad, for i dag er der lige præcis en uge til, at Kat og jeg sætter kursen mod Singapore, Bali og 30 graders varme.

Jeg går en ganske rar uge i møde, som heldigvis ikke er så travl og pakket, som de seneste mange har været og føler mig fuld opladt efter et par rolige og afslappende dage.

Kan I have en skøn mandag ?

 photo PB150211_zps43vpmzqx.jpg

 photo PB150204_zps16npy8pn.jpg

 photo PB150206_zpslrdjxm4l.jpg

 photo PB150199_zpslkgnp8gp.jpg

 photo PB150207_zps4s1mhymo.jpg

 photo PB150178_zpsrn79jhx7.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments