TILBAGEBLIK PÅ EVENTYRET

 photo P7120131_zps9yjzqta9.jpg
Jeg er vågnet her til morgen, sådan lidt Novembergrå og død for Inspiration. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal skrive om, men jeg ved at det nok skal komme til mig senere 🙂 Indtil da, så vil jeg lige dele et lille tilbageblik fra min rejse til Californien i sommers. Jeg bliver helt glad af at kigge på billederne, selvom jeg ser en anelse backpacker-smadret ud.  Jo mere jeg får den rejse på afstand, jo mere går det op for mig, hvilket eventyr det var og hvilket skørt projekt det var, at rejse helt alene til Californien uden nogen som helst andre planer, end en hjemrejsedato.

Jeg læges virkelig efter varmen, solen, friheden og frygtløsheden. Jeg tæller dage til at jeg snart rejser ud i verden igen ?

I kan forresten læse mine rejseberetninger om at rejse rundt alene i en måned lige HER.
 photo P6300227_zpswojqxoj3.jpg

 photo P7050049_zpsc8jn4vf3.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments