FINE PLAKATER & KÆRLIGHED TIL DE DANSKE ØER

 photo PB070085 kopi_zpsvng98lvx.jpgJeg har svært ved at få armene ned, hver eneste jeg nogen jeg kender, laver et sejt projekt eller fører drømme ud i virkeligheden. Noget som jeg efterhånden synes at have oplevet en del gange, i løbet af de seneste år. Nogen har f. eks udgivet en bog, andre driver en sej webshop og flere af mine veninder, har fået de vildeste voksenjobs, som de kun turde drømme om, for blot et par år siden. Selv er jeg også både stolt og enormt taknemmelig over, at have formået at gøre min største interesse til min levevej.

Seneste skud på stammen, af seje venner, er min gamle kollega fra COS, som designer de flotteste plakater under navnet 140581. At temaet er de danske øer kan ingen vist være i tvivl om.

De fleste af jer er nok heller ikke i tvivl om, at jeg har en ubetinget stor kærlighed for min hjemstavn, Fyn. Smukke smukke Fyn. Som barn har jeg tilbragt de fleste af mine somre rundt omkring på de danske øer og derfor har flere af dem også en helt særlig plads i mit hjerte. Med andre ord; Jeg har det ret vildt over 140581.

 photo PB070081 kopi_zpse4mfjcof.jpgNormalt er plakaterne døbt i èn bestemt bestemt farvekombination (så slipper man også for at står i det dilemma ;-)) men nu findes Fyn faktisk i tre forskellige kombinationer: Rød, blå og grøn. Dog er det kun i en begrænset periode, for den der bliver udsolgt først, er den som kommer til at blive en fast del af sortimentet. Så faktisk kan man jo ende op med en form for stykke unika-kunst 😉

 photo PB070091 kopi_zpsfrz96nyx.jpgJeg bliver simpelthen så glad ved synet af Ærø. Kan I huske da jeg besøgte øen sidste sommer? Det er afgjort den smukkeste del af Danmark, jeg nogensinde har set og vil virkelig gerne tilbage snart. Jeg har også en stor drøm om at købe et sommerhus derovre, når jeg engang bliver voksen.

 photo PB070090 kopi_zpstm8awpj7.jpgRømø har også en helt speciel plads i mit hjerte. Da jeg var barn, tog mine forældre ofte min søster og jeg derover på en endagstur. Det var især på de helt varme sommerdage, for de har altså lidt af en fantastisk stand. I mon været der? Den er KÆMPE stor. Se selv HER. Om efteråret tog vi derover for at flyve med drage og samle rav. Der har jeg virkelig mange gode minder.

 photo PB070094 kopi_zps0kflojcm.jpgJeg synes virkelig at I skal slå et smut forbi 140581 og se det ret store udvalg. Jeg kunne forestille mig, at jeg ikke er den eneste derude, som har et ømt punkt for en enkelt ø eller to 😉

 photo PB070084 kopi_zpsz8jbunds.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments