FREDAG, TÆTPAKKEDE DAGE & PIGESNAK

 photo PA230105 kopi_zpsnqml7443.jpg

Adlinks: Coat: Designers Remix (HERE) Knit: Munthe (HERE) Trousers: Gina Tricot (HERE) Boots: ASOS (HERE) Bag: Adax (HERE)

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg havde en af de længste dage, jeg længe har haft. I små 11 timer var jeg på farten, så jeg var ret færdig, da jeg endelig kom hjem først på aftenen. Når det så er sagt, så var det også en rigtig god og yderst interessant dag. Hele formiddagen tilbragte jeg til et seminar på Børsen, sammen med 250 personer fra reklame og mediebureauer, hvor temaet var blogs og markedsføring. Det var virkelig nogle givende og inspirerende timer og jeg gik derfra toptunet og klar til at indtage verden 😉 Kender I det?

Resten af dagen var jeg rundt til et par pressedage, hvor der til sidst endte med at gå lidt fredagsbar i den. Weekenden er tiltrængt, men for mit vedkommende bliver den ret kort. I morgen står den på arbejde igen, da jeg skal deltage i Elleogdig på Bella sky sammen med Baileys. Det skal I selvfølgelig nok høre mere om.

Men det hele er altså ikke kun happy days og fuld fart over feltet. Da jeg sad og redigerede de her billeder, blev jeg ærligt talt en smule sur og trist. Jeg er inde i sådan en periode, hvor jeg bliver godt og grundig træt, hver eneste gang jeg kigger i spejlet. Jeg kan ikke helt sætte en finger på hvad det er, men jeg føler mig efterårsgrå, småkedelig og sådan lidt falmet. Så vidt jeg husker, så plejer det at ske hvert eneste år på det her tidspunkt, så jeg satser på at det snart går over igen. Om ikke andet, så kan jeg trøste mig selv med, at jeg rejser til varme himmelstrøg om under en måned, så der kan jeg da genfinde lidt af min glød.

Og nej, det er ikke fordi I skal sige at I synes at jeg ser pæn ud. Det var blot for at pointere, at jeg ikke kun laver sjove ting og er glad 🙂

 photo PA230118 kopi_zpspeald3qm.jpg

 photo PA230086 kopi_zps2b71ph3d.jpg

 photo PA230115 kopi_zps0eflngco.jpg

 photo PA230104 kopi_zpsrx0icmlc.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments