EFTERÅRSFERIE PÅ FYN

Sad but true. Det er mandag og min efterårsferie på Fyn er over and out og i skrivende stund sidder jeg I toget, på vej hjem til København. Jeg har aldrig været god til afslutninger, så jeg glæder mig faktisk bare til at træde ind i min lejlighed og mærke hverdagen igen.

Den kommende uge bliver travl som en i pokker. Der er presseuge og oven i det hele, har jeg formået at lave aftaler hver eneste aften. Jeg trives bedst når der er gang i den, så i sidste ende er det nok en ganske god ting 😉

Der er sikkert også flere af jer derude, som netop har taget hul på hverdagen igen, så jeg tænkte at lidt efterårsstemningsbilleder måske kunne forlænge ferien en lille bitte smule..
 photo PA170129_zps9ke0axzb.jpgGule, røde, brune og grønne blade kan tilsammen være helt magiske. Efteråret på Fyn er næsten (men kun næsten) lige så smukt som foråret.

 photo PA170143_zpsf8tppulv.jpg

 photo PA160007_zpshabd58sw.jpgVi har lavet mad til den helt store guldmedalje. Og testet Marias fantastiske kogebog. Min mor er heldigvis lige så stor fan som jeg er. Min far har det derimod altid lidt stramt, når jeg kommer hjem og overtager køkkenet. Han synes at der er lidt for meget salat, mærkelig ting og alt for lidt kød 😉

 photo PA170140_zps62a2wrpz.jpgDe fynske æbler er alene grund nok til at tage en tur hjem 😉

 photo PA150298_zpsrzesxnmc.jpgOg så var der jo min Galette. Åh den var god. Husk at I kan finde opskriften HER.

 photo PA170139_zpsevx7mi4n.jpgFlere æbler ?

 photo PA170136_zpsehtrzfca.jpg

 photo PA140277_zps5fxzqhcu.jpgMin far ville have kød, så det fik han. Grøntsagerne slap han dog ikke for.
 photo PA180144 kopi_zps1hyjxrl2.jpgOg så sluttede jeg jo lige en skøn ferie med et halvmarathon i Vejle. Jo jo, Jylland var altså også fin.

Vi ses til hverdagstrummerum, når jeg er tilbage i København ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments