NY REKORD OG HAPPY ENDINGS

 photo PA180155 1_zpsrdv45d9i.jpg

Wup wup.. jeg er glad i dag. Mit halvmarathon gik nemlig så godt, at jeg endte med at slå min egen personlige rekord. Ikke med meget, men jeg gjorde det. Min endelige tid blev 1.38.29. Det er 1,5 minut hurtigere end mit sidste halvmarathon og mere end 11 minutter hurtigere end det første.

Jeg er virkelig glad for at jeg lige fik mulighed for at teste formen her i efteråret, men når det så er sagt, så var det egentlig et lidt kedeligt løb. Det foregik i Vejle og var et af de mindre af slagsen. Jeg mener at der var omkring 1200 deltagere, hvilket jo er noget mindre, end de andre løb jeg har løbet. Vejret var perfekt og naturen var super smuk, men gud hvor jeg dog savnede publikum og underholdning langs ruten. 21,1 km føles altså noget længere, når man kun har sin egen vejrtrækning som selskab.

Ud fra alle de løb jeg har deltaget i, vil jeg våge at påstå, at 70% af motivationen til at gennemføre, kommer fra publikum. Det plejer også at være en fordel at have heppende folk man kender langs ruten og bruge det som en form for milepæle. I dag var målstregen den eneste milepæl jeg havde.

Men skidt med det, for det gik jo over alt forventning. Jeg er glad for tilfreds og nu skal jeg bare se broen og spise slik.

Kan I have en skøn aften ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments