EN RABATKODE, EN NY WEBSHOP OG ET ANDERLEDES PRØVERUM

 photo Stylewhile1 copy_zpspy1ff3sw.jpg

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

I mit virke som blogger, bliver jeg jo ganske ofte introduceret for nye ting og sager. Nogle mere interessante end andre 😉 For et par uger siden fik jeg en mail, fra den amerikanske webshop, Stylewhile. Ud over at give mig en kort introduktion til deres koncept, spurgte de også, om jeg ville dele en rabatkode med jer. Den slags siger jeg jo ikke nej til 😉

Som udgangspunkt er Stylewhile en helt almindelig webshop, som sælger tøj og sko. Dog er der nogle ting, som adskiller dem fra de fleste andre. For det første er designerne, bag de forskellige brands de fører, forholdsvis små og ikke specielt kendte. Som de selv siger; be among the first to discover tomorrows designers”

Den anden ting, som jeg personligt er ret vild med er, at de har et såkaldt virtuelt fitting room. Det går ganske enkelt ud på, at man sætter kryds ved sin størrelse (Bryst, talje, hofte osv.) Herefter får man så en fin model, som gerne skulle have en krop nogenlunde magen til ens egen. Når man så finder den style man kan lide, så kan man “prøve den på” modellen. På den måde kan man også se hvordan de forskellige styles går sammen. Det er der altså mange andre webshops, som godt lige kunne tage og indføre.

Desuden kan man også dele sine “looks” derinde og selvfølgelig set hvordan andre brugere har valgt at style. De 4 looks I ser herunder har jeg lavet og modellen skulle gerne være en kopi af mine mål 😉 I kan se flere detaljer HER.

Som sagt har jeg fået lov til at dele en rabatkode med jer, hvis I finder noget derinde I gerne vil have. I skal bare taste HAPPYSTYLING15 og så får i 15% rabat på hele molevitten.

 photo Stylewhile2_zpsv5o7813e.jpg

Udgivet i samarbejde med Stylewhile

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments