SMÅ GLIMT #6

Hold da fast for et kedeligt vejr vi har haft i dag, hva? Heldigvis har jeg haft travlt foran skærmen her på hjemmekontoret og så er det faktisk meget hyggeligt at sidde og kigge ud på regnen. “Desværre” har jeg et par ærinder inde i byen lige om lidt og så må det altså godt lige tage og stoppe 😉

Midt i alt arbejdet, slog det mig, at jeg jo helt glemte at dele mine hverdagsglimt fra sidste uge. Hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg faktisk bare det skyldes, at jeg havde en lidt småkedelig hverdags-agtig uge, uden de helt store ting at skrive hjem om. Men så kiggede jeg lige galleriet på min telefon igennem og opdagede, at der alligevel havde været nogle fine og mindeværdige stunder. Se med engang..
 photo 1444306251470_zpskf3nslpm.jpgUdsigten fra min altan. Jeg elsker virkelig det store træ, som står lige ud foran vinduet. Det er så skønt at få brugt lidt natur ind i billedet, selvom jeg bord på det hårde Nørrebro. Farverne følger årstiderne på den bedst tænkelige måde og man er bestemt ikke i tvivl om, hvornår det er forår og hvornår det er efterår.

 photo 1444306040244_zpsa6uycif7.jpgJeg er ret forelsket i den fine væg, der pryder Toiletterne på Orangeriet.

 photo 1444306075068_zpsvwoqd8og.jpgI tirsdags inviterede Adax på morgenmad og hygge. Det var også en af de der lidt grå dage, men så hjælper det altså gevaldigt på humøret med sådan en omgang.

 photo 1444306330662_zpsfkwcsgcv.jpg

Anledningen var en fin kollektion, som de har lavet i samarbejde med den norske blogger, Caroline Bang Eriksen. Den her model var min favorit. Elsker farven.

 photo 1444306284589_zps3q2qkafk.jpgNørrebro på en meget tidlig morgenløbetur.

 photo 1444306191485_zpsusqu9hzu.jpgEn god omgang Daal hos GRØD i Torvehallerne sammen med Kat. Den smagte simpelthen himmelsk og den har faktisk inspireret mig I at kaste mig ud i min egen opskrift senere i dag. Hvis det bliver en succes, så deler jeg selvfølgelig 🙂

 photo 1444306105354_zpsrgixn7jm.jpgI går var ENDELIG dagen, hvor min yndlingsmadblogger over dem alle, Marie fra Vanløse Blues, udgav sin kogebog. Jeg var selvfølgelig med til receptionen, hvor hun selvfølgelig serverede de lækreste snacks. Jeg har store planer om at teste bogen fra den første til den sidste side.

 photo 1444306144024_zpsf0upohvg.jpgNimb er et af mine yndlingssteder i København og heldigvis er der rigtig mange, som vælger at holde deres events derinde. Hver eneste gang jer er I brasseriet, bliver jeg fristet til at tage selfies i spejlloftet.

Husk at I kan følge mig henne på snappen, hvor jeg jeg hele tiden opdater med hverdagsglimt uden filter. Mit brugernavn er Miekirstine <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments