MONKI MAGIC

monki

Grå jakke // Halsvarmer // denimjakke // Jeans // Grå bluse // Sort bluse

Faktisk var jeg sikker på, at jeg var ved at blive for gammel til Monki. Især fordi de jo ofte bliver forbundet med pangfarver og kunstige materialer. Det var så lige indtil deres efterårs kollektion efterhånden begyndte at lande. Av hvor er den altså flot og virkelig voksen.

Jeg holder nøje øje med deres webshop, hvor der i disse dage, dumper den ene pæne ting ind efter den anden. For et par uger siden købte jeg bl.a DE HER bukser og jeg har nærmest boet i dem siden. Er ret sikker på, at jeg også lige skal have dem i sort.

De 6 flotte ting herover er alle new arrivels og hvis det fortsætter i samme retning, så bliver det altså en rigtig god vinter 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments